Jack - Waterman

Cover Jack - Waterman
Digital
Avalon 196589416773 (nl)

Album

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/09/2022 (Positie 3)
Laatste week notering:12/11/2022 (Positie 90)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:5930 (530 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 3 / Weken: 8
be  Piek: 74 / Weken: 4 (V)

Tracks

18/09/2022
Digital Avalon 196589416773 [nl] / EAN 0196589416773
Toon detailsAlles beluisteren
1.Intro III
  2:11
2.Slaap!
  2:36
3.Jack feat. Emms - Oyster Club
  3:02
4.Zachtjes
  2:15
5.Verdwijnen
  2:10
6.Hoofd moe
  2:40
7.Taxi
  2:31
8.Jack feat. Otje - 03:50
  2:33
9.Trainingspak
  2:12
10.Rook met mij
  2:24
11.Jack feat. Josylvio - Liegen
  2:31
12.Teamgeest
  2:16
13.Mona Lisa
  2:50
14.Jack feat. 3robi & SRNO - Noncha
  2:40
15.Jack feat. Esko & Shenelva - Het is zo voorbij
  2:56
   

Jack   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Op de weg13/04/20196417
Cheeba (Jack x 3robi)13/07/2019541
Tijdbom17/08/2019376
Tot de dood24/08/2019821
Leven (Jack feat. Ashafar)09/11/2019504
Highway23/11/2019881
Langzaam (Delany & Jack)01/02/2020811
I Don't Wanna Die (KM feat. Jack)15/02/2020572
Mess (Jack & Ashafar)04/04/2020851
100 (Jack & Dopebwoy)25/04/2020841
Fake (Zack Ink feat. Jack)03/10/20201001
Wereldklasse17/10/2020631
Noncha (Jack feat. 3robi & SRNO)27/02/2021731
Platzak (Esko, Bigidagoe & Jack feat. Vic9)19/06/2021354
Taxi23/04/2022307
Liegen (Jack & Josylvio)30/07/2022287
10 Racks (Esko / Jack / Yssi SB / Josylvio)03/09/2022551
Slaap!24/09/2022651
Oyster Club (Jack feat. Emms)24/09/2022911
Verliefd zijn (Jack feat. Siggy & D1ns)29/04/2023871
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Plan A24/08/2019337
Traplove25/04/202055
Plan B26/12/2020109
Waterman24/09/202238
Schade (Jack & MRD)18/03/2023113
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?