Jack - Wereldklasse

Cover Jack - Wereldklasse
Digital
Rotterdam Airlines 886448814689 (nl)

Nummer

Jaar:2020
Producer:Ertu
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/10/2020 (Positie 63)
Laatste week notering:17/10/2020 (Positie 63)
Piekpositie:63 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:24060 (38 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 63 / Weken: 1

Tracks

09/10/2020
Digital Rotterdam Airlines 886448814689 [nl] / EAN 0886448814689
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wereldklasse
2:12
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:12WereldklasseRotterdam Airlines
886448814689
Single
Digital
09/10/2020

Jack   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Op de weg13/04/20196417
Cheeba (Jack x 3robi)13/07/2019541
Tijdbom17/08/2019376
Tot de dood24/08/2019821
Leven (Jack feat. Ashafar)09/11/2019504
Highway23/11/2019881
Langzaam (Delany & Jack)01/02/2020811
I Don't Wanna Die (KM feat. Jack)15/02/2020572
Mess (Jack & Ashafar)04/04/2020851
100 (Jack & Dopebwoy)25/04/2020841
Fake (Zack Ink feat. Jack)03/10/20201001
Wereldklasse17/10/2020631
Noncha (Jack feat. 3robi & SRNO)27/02/2021731
Platzak (Esko, Bigidagoe & Jack feat. Vic9)19/06/2021354
Taxi23/04/2022307
Liegen (Jack & Josylvio)30/07/2022287
10 Racks (Esko / Jack / Yssi SB / Josylvio)03/09/2022551
Slaap!24/09/2022651
Oyster Club (Jack feat. Emms)24/09/2022911
Verliefd zijn (Jack feat. Siggy & D1ns)29/04/2023871
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Plan A24/08/2019337
Traplove25/04/202055
Plan B26/12/2020109
Waterman24/09/202238
Schade (Jack & MRD)18/03/2023113
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2Jack - Wereldklasse (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
**
▒ Voor mij is dit zwakke rapplaatje uit begin oktober 2020 door de nu 22 jarige Rotterdamse hiphop en rapartiest "Dylan Klomp" alias "Trapjack" alias "Jack" in ieder geval geen wereldklasse 😎 !!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?