Jack feat. Emms - Oyster Club

Nummer

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/09/2022 (Positie 91)
Laatste week notering:24/09/2022 (Positie 91)
Piekpositie:91 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:26340 (10 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 91 / Weken: 1

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:02WatermanAvalon
196589416773
Album
Digital
18/09/2022

Jack   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Op de weg13/04/20196417
Cheeba (Jack x 3robi)13/07/2019541
Tijdbom17/08/2019376
Tot de dood24/08/2019821
Leven (Jack feat. Ashafar)09/11/2019504
Highway23/11/2019881
Langzaam (Delany & Jack)01/02/2020811
I Don't Wanna Die (KM feat. Jack)15/02/2020572
Mess (Jack & Ashafar)04/04/2020851
100 (Jack & Dopebwoy)25/04/2020841
Fake (Zack Ink feat. Jack)03/10/20201001
Wereldklasse17/10/2020631
Noncha (Jack feat. 3robi & SRNO)27/02/2021731
Platzak (Esko, Bigidagoe & Jack feat. Vic9)19/06/2021354
Taxi23/04/2022307
Liegen (Jack & Josylvio)30/07/2022287
10 Racks (Esko / Jack / Yssi SB / Josylvio)03/09/2022551
Slaap!24/09/2022651
Oyster Club (Jack feat. Emms)24/09/2022911
Verliefd zijn (Jack feat. Siggy & D1ns)29/04/2023871
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Plan A24/08/2019337
Traplove25/04/202055
Plan B26/12/2020109
Waterman24/09/202238
Schade (Jack & MRD)18/03/2023113
 

Emms   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Laten gaan (Monica Geuze / Ronnie Flex / Mafe / Abira / Frenna / Emms)13/06/20155222
Meisjes blijven meisjes (Twocrooks & Frenna feat. Emms & Ronnie Flex)08/08/20156214
Ze wilt niet (SBMG feat. Emms)19/03/2016971
Anders (GLOWINTHEDARK x SFB feat. Philly Moré & Emms)04/06/2016575
My Love (Frenna feat. Jonna Fraser & Emms)24/09/2016129
Het is een feit (Broederliefde / Emms)31/12/2016224
Omhoog/Away (Emms + Bokoesam)23/09/2017606
16 Million (Frenna & Diquenza feat. Emms)25/11/2017713
Niet alleen (Kevin & Emms)17/02/2018196
Knowledge (Esko feat. Emms, Hef & Kevin)28/04/2018581
Louboutin (Frenna feat. Jonna Fraser, Emms & Idaly)01/12/2018223
Birthday (Idaly feat. Emms)30/03/2019188
Lang geleden (Snelle & Emms)02/11/2019222
Comfort Zone (Jonna Fraser feat. Emms & Idaly)07/12/2019611
Arm in de wijk (Zack Ink & Emms)01/05/2021732
Ça sert à rien (Bryan Mg, Emms & Broederliefde)26/06/2021316
Body Count (Frenna & Jonna Fraser feat. Emms)06/11/2021681
Klein, klein jongetje (Als je groot bent) (Emms & Broederliefde)26/02/2022551
Donkere dagen (Trobi feat. Lijpe & Emms)02/04/2022255
Amazin' (Idaly feat. Emms)21/05/2022353
Oyster Club (Jack feat. Emms)24/09/2022911
Underdogs (Kevin feat. Emms)24/12/2022781
Baddie ($hirak feat. Cristian D, Ronnie Flex, KM & Emms)11/02/20231411
Kameraden voor het leven (Hef, ADF Samski & Emms feat. Kevin, Sjaf, Ronnie Flex & Jahma)20/05/2023561
Hermanos (Djaga Djaga × Emms × Kevin)29/07/2023701
Zolang ik er ben (Ismo feat. Lijpe & Emms)16/09/2023412
Studie uit (Trobi feat. Chivv, Emms, Mula B & ADF Samski)04/05/2024522
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?