Jamie Lidell - Multiply

Cover Jamie Lidell - Multiply
Cover

Album

Jaar:2005
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/01/2006 (Positie 61)
Laatste week notering:17/06/2006 (Positie 63)
Piekpositie:37 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:5321 (579 Punten)
Alternative:07/01/2006 / Piek: 10 / Weken: 11
Midprice:24/05/2008 / Piek: 49 / Weken: 1
s:07/01/2006 / Piek: 35 / Weken: 8
s2:28/01/2006 / Piek: 37 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 37 / Weken: 17
be  Piek: 63 / Weken: 2 (V)

Tracks

01/06/2005
CD Warp CD131 / EAN 0801061013127
Toon detailsAlles beluisteren
1.You Got Me Up
1:48
2.Multiply
4:26
3.When I Come Back Around
  5:27
4.A Little Bit More
3:06
5.What's The Use?
4:29
6.Music Will Not Last (The Audience [Remix])
3:29
7.Newme
4:07
8.The City
5:07
9.What Is It This Time?
3:05
10.Game For Fools
4:13
   

Jamie Lidell   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Multiply31/12/2005359
What's The Use?25/03/2006925
Another Day03/05/20081612
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Multiply21/01/20063717
Jim03/05/20081725
Compass22/05/2010444
Jamie Lidell23/02/2013642
Building A Beginning22/10/2016971
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?