Jim - Dance With Me

Cover Jim - Dance With Me
Cover

Album

Jaar:2005
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/11/2005 (Positie 48)
Laatste week notering:14/01/2006 (Positie 76)
Piekpositie:34 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:6331 (453 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 34 / Weken: 10

Tracks

2005
CD CM 2005051
Toon detailsAlles beluisteren
1.Sway
2.Hero
3.Nah Neh Nah
4.Let's Get Loud
5.Another Day In Paradise
6.Crazy Little Thing Called Love
7.I Wonder Why
8.Maria
9.Jim & Elize - We've Got Tonight
10.Dance With Me
11.She's A Lady
12.Driving Home For Christmas
   

Jim   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tell Her17/05/2003115
This Love Is Real02/08/2003114
The Way It Goes15/11/20031410
On And On24/04/200495
This Is It12/06/2004404
Dapper en sterk22/04/20061014
Doe dit doe dat26/05/2007513
Doe maar gewoon29/09/2007655
Door jou28/02/2009612
Dat ben jij25/07/2009534
Feel Your Love (Jim Bakkum)02/04/2011163
Zo stil (Jim Bakkum)13/04/2013222
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Impressed23/08/2003120
Ready08/05/2004244
Dance With Me12/11/20053410
Grease [Originele Nederlandse Cats Album] (Musical m.o.a. Jim Bakkum en Bettina Holwerda)11/11/2006853
Vrij07/07/2007239
Nu23/05/2009265
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.5Jim - Dance With Me (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
*
Dit draait absoluut niemand op een dansfestijn. Dar kan je zeker van zijn.
In de markt gedropt om Jim bekend te houden...
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?