Jim - Impressed

Cover Jim - Impressed
Cover

Album

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/08/2003 (Positie 1)
Laatste week notering:03/01/2004 (Positie 95)
Piekpositie:1 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:20
Positie aller tijden:3182 (1000 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 20

Jim   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tell Her17/05/2003115
This Love Is Real02/08/2003114
The Way It Goes15/11/20031410
On And On24/04/200495
This Is It12/06/2004404
Dapper en sterk22/04/20061014
Doe dit doe dat26/05/2007513
Doe maar gewoon29/09/2007655
Door jou28/02/2009612
Dat ben jij25/07/2009534
Feel Your Love (Jim Bakkum)02/04/2011163
Zo stil (Jim Bakkum)13/04/2013222
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Impressed23/08/2003120
Ready08/05/2004244
Dance With Me12/11/20053410
Grease [Originele Nederlandse Cats Album] (Musical m.o.a. Jim Bakkum en Bettina Holwerda)11/11/2006853
Vrij07/07/2007239
Nu23/05/2009265
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2Jim - Impressed (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
***
Destijds was het Nederlandse publiek nog "impressed" van Jim, want hij scoorde er een nr-1 album mee, maar daarna heeft hij geen top-10 album meer gehad.

Rootje
*
Totaal not impressed van dit broddelwerk.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?