Kim-Lian - Balance

Cover Kim-Lian - Balance
Cover

Album

Jaar:2004
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/05/2004 (Positie 85)
Laatste week notering:02/10/2004 (Positie 93)
Piekpositie:43 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:5477 (558 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 43 / Weken: 16

Kim-Lian   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Teenage Superstar20/09/2003515
Hey Boy!21/02/2004412
Garden Of Love08/05/20041510
Kids In America21/08/20041012
Road To Heaven06/05/2006289
In Vain21/10/2006337
Gemengde gevoelens (Fouradi feat. Kim-Lian)21/02/2009177
Not That Kinda Girl (Kim-Lian & Linda Bengtzing)24/10/2009327
Dit pakt niemand ons meer af14/07/2012733
Break The Ice08/12/2012801
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Balance29/05/20044316
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fox Kids presenteert Doe de Dance [DVD]31/05/20031213
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?