Kings Of Leon - 17


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:07Only By The NightRCA
88697 327122
Album
CD
19/09/2008
3:05Only By The NightRCA
88697 32712 1
Album
LP
03/10/2008
3:07The Collection BoxRCA / Legacy
88883702792
Album
CD
10/05/2013

Kings Of Leon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sex On Fire13/09/20081640
Use Somebody10/01/20091125
Notion05/09/2009921
Radioactive18/09/20103610
Pyro15/01/20115813
Back Down South25/06/2011777
Supersoaker27/07/2013701
Wait For Me14/09/20134710
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Aha Shake Heartbreak06/11/2004791
Because Of The Times14/04/2007624
Only By The Night27/09/2008363
Come Around Sundown16/10/2010250
Mechanical Bull28/09/2013246
Walls22/10/2016228
When You See Yourself13/03/202123
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The O² - London, England [DVD]14/11/2009642
Talihina Sky - The Story Of Kings Of Leon - A Documentary [DVD]05/11/2011152
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.77Kings Of Leon - 17 (Reviews: 31)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

BeansterBarnes
****
Different but I like it.

bluezombie
****
Probably the best non-single from the album.

Hijinx
****
Maintains the pretty good standard of most of the album.

alleyt1989
*
no

Chris A
***
I think its one of the worst tracks on the album, but in saying that its still good but not great like the rest the tracks on the album.
Laatst gewijzigd: 19/10/2010 07:08

irelander
***
Average track.

HeadInAMuse
****
It's fine now, but still not great
Laatst gewijzigd: 02/07/2012 08:47

ericwyns
****
Degelijke popsong van Kings of Leon uit hun succesalbum "Only by the night", uitgebracht in het jaar 2008.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Wederom een zéér gave track uit ½ september 2008 van de drie Amerikaanse broers "Caleb, Jared en Nathan Followill" en hun neef "Matthew Followill" !!! O.a. terug te vinden op hun album: "Only By The Night" !!! Lijkt in het begin en halverwege ontzettend veel op een kerstplaat !!! Eveneens 5 sterren voor "17" van mij ☺!!!

gherkin
*****
Topwerk van de Kings Of Leon.

LLonden
****
Lekker nummer. Net 4 sterren.

bjorn614
****
4* is goed genoeg
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?