Kings Of Leon - Around The World

Cover Kings Of Leon - Around The World
Digital
RCA -

Charts

Single Tip:05/11/2016 / Piek: 27 / Weken: 1
In de landen:
be  Tip (W)

Tracks

31/10/2016
Digital RCA - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Around The World
  3:34
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:34WallsRCA
88985362642
Album
CD
14/10/2016
3:34Around The WorldRCA
-
Single
Digital
31/10/2016

Kings Of Leon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sex On Fire13/09/20081640
Use Somebody10/01/20091125
Notion05/09/2009921
Radioactive18/09/20103610
Pyro15/01/20115813
Back Down South25/06/2011777
Supersoaker27/07/2013701
Wait For Me14/09/20134710
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Aha Shake Heartbreak06/11/2004791
Because Of The Times14/04/2007624
Only By The Night27/09/2008363
Come Around Sundown16/10/2010250
Mechanical Bull28/09/2013246
Walls22/10/2016228
When You See Yourself13/03/202123
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The O² - London, England [DVD]14/11/2009642
Talihina Sky - The Story Of Kings Of Leon - A Documentary [DVD]05/11/2011152
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.29Kings Of Leon - Around The World (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Op zich niks mis met dit plaatje van Kings Of Leon.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Prima nieuwe plaat uit eind september 2016 van: "Kings Of Leon", een Amerikaanse rock formatie, opgericht in 2000, uit Nashville, bestaande uit de drie broers: "Caleb, Jared en Nathan Followill en hun neef": "Matthew Followill" !!! Dik 4 sterren ☺!!!

Jeroen68
*****
Heel erg lekker nummer
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?