Kings Of Leon - Coming Back Again

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:28Mechanical BullRCA
88883768242
Album
CD
20/09/2013
3:28Mechanical Bull [Deluxe Edition]RCA
88883768262
Album
CD
20/09/2013

Kings Of Leon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sex On Fire13/09/20081640
Use Somebody10/01/20091125
Notion05/09/2009921
Radioactive18/09/20103610
Pyro15/01/20115813
Back Down South25/06/2011777
Supersoaker27/07/2013701
Wait For Me14/09/20134710
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Aha Shake Heartbreak06/11/2004791
Because Of The Times14/04/2007624
Only By The Night27/09/2008363
Come Around Sundown16/10/2010250
Mechanical Bull28/09/2013246
Walls22/10/2016228
When You See Yourself13/03/202123
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The O² - London, England [DVD]14/11/2009642
Talihina Sky - The Story Of Kings Of Leon - A Documentary [DVD]05/11/2011152
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.78Kings Of Leon - Coming Back Again (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

irelander
****
Good to see them do a fast-paced track because it is quite a slow album. This is really nice.

KingBandicoot
****
Good. 3.75*.

bluezombie
****
Pretty cool and it does make for a nice change by t his point in the album.

alleyt1989
***
Average to me.

gherkin
****
Ook dit mag wel bij de vele geslaagde nummertjes van deze groep gerekend worden.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?