Kings Of Leon - Find Me

Cover Kings Of Leon - Find Me
Digital
RCA -

Charts

Single Tip:11/03/2017 / Piek: 28 / Weken: 1

Tracks

09/01/2017
Digital RCA - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Find Me
  4:05
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:05WallsRCA
88985362642
Album
CD
14/10/2016
4:05Find MeRCA
-
Single
Digital
09/01/2017

Kings Of Leon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sex On Fire13/09/20081640
Use Somebody10/01/20091125
Notion05/09/2009921
Radioactive18/09/20103610
Pyro15/01/20115813
Back Down South25/06/2011777
Supersoaker27/07/2013701
Wait For Me14/09/20134710
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Aha Shake Heartbreak06/11/2004791
Because Of The Times14/04/2007624
Only By The Night27/09/2008363
Come Around Sundown16/10/2010250
Mechanical Bull28/09/2013246
Walls22/10/2016228
When You See Yourself13/03/202123
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The O² - London, England [DVD]14/11/2009642
Talihina Sky - The Story Of Kings Of Leon - A Documentary [DVD]05/11/2011152
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.53Kings Of Leon - Find Me (Reviews: 15)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Ook dit plaatje van Kings Of Leon is weer dik in orde wat mij betreft.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Schitterend, vlot, plaatje uit ½ oktober 2016 van de Amerikaanse viermans alternatieve rock formatie uit Nashville: "Caleb Followill, Jared Followill, Matthew Followil en Nathan Followill", alias: "Kings Of Leon" !!! Staat natuurlijk op hun net verschenen 7e studioalbum: "WALLS" ☺!!!

Jeroen68
*****
Erg aangename plaat van Kings of Leon.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?