Kings Of Leon - Live At The O² - London, England [DVD]

Cover Kings Of Leon - Live At The O² - London, England [DVD]
DVD
RCA 88697 56714 9
Cover Kings Of Leon - Live At The O² - London, England [DVD]
Blu-Ray
RCA 88697 58551 9
Cover Kings Of Leon - Live At The O² - London, England [DVD]
DVD Only By The Night
RCA 88697 61604 9
Cover Kings Of Leon - Live At The O² - London, England [DVD]
Blu-Ray Only By The Night
RCA 88697 61896 9

Album

Jaar:2009
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/11/2009 (Positie 6)
Laatste week notering:06/08/2011 (Positie 27)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:42
Positie aller tijden:304 (406 Punten)
DVD Music:14/11/2009 / Piek: 6 / Weken: 42
In de landen:
ch  Piek: 9 / Weken: 1
nl  Piek: 6 / Weken: 42

Tracks

06/11/2009
Only By The Night - DVD RCA 88697 61604 9 (Sony) / EAN 0886976160494
Toon detailsAlles beluisteren
   
09/11/2009
DVD RCA 88697 56714 9 (Sony) / EAN 0886975671496
Toon detailsAlles beluisteren
DVD:
1. Notion (Live)
2. Be Somebody (Live)
3. Taper Jean Girl (Live)
4. My Party (Live)
5. Molly's Chambers (Live)
6. Red Morning Light (Live)
7. Fans (Live)
8. California Waiting (Live)
9. Milk (Live)
10. Closer (Live)
11. Crawl (Live)
12. Four Kicks (Live)
13. Charmer (Live)
14. Sex On Fire (Live)
15. The Bucket (Live)
16. On Call (Live)
17. Cold Desert (Live)
18. Use Somebody (Live)
19. Slow Night, So Long (Live)
20. Knocked Up (Live)
21. Manhattan (Live)
22. Black Thumbnail (Live)
   
20/11/2009
Only By The Night - Blu-Ray RCA 88697 61896 9 (Sony) / EAN 0886976189693
Toon detailsAlles beluisteren
   
23/11/2009
Blu-Ray RCA 88697 58551 9 (Sony) / EAN 0886975855193
Toon detailsAlles beluisteren
   

Kings Of Leon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sex On Fire13/09/20081640
Use Somebody10/01/20091125
Notion05/09/2009921
Radioactive18/09/20103610
Pyro15/01/20115813
Back Down South25/06/2011777
Supersoaker27/07/2013701
Wait For Me14/09/20134710
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Aha Shake Heartbreak06/11/2004791
Because Of The Times14/04/2007624
Only By The Night27/09/2008363
Come Around Sundown16/10/2010250
Mechanical Bull28/09/2013246
Walls22/10/2016228
When You See Yourself13/03/202123
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The O² - London, England [DVD]14/11/2009642
Talihina Sky - The Story Of Kings Of Leon - A Documentary [DVD]05/11/2011152
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5Kings Of Leon - Live At The O² - London, England [DVD] (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?