Kings Of Leon - Muchacho

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:10WallsRCA
88985362642
Album
CD
14/10/2016

Kings Of Leon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sex On Fire13/09/20081640
Use Somebody10/01/20091125
Notion05/09/2009921
Radioactive18/09/20103610
Pyro15/01/20115813
Back Down South25/06/2011777
Supersoaker27/07/2013701
Wait For Me14/09/20134710
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Aha Shake Heartbreak06/11/2004791
Because Of The Times14/04/2007624
Only By The Night27/09/2008363
Come Around Sundown16/10/2010250
Mechanical Bull28/09/2013246
Walls22/10/2016228
When You See Yourself13/03/202123
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The O² - London, England [DVD]14/11/2009642
Talihina Sky - The Story Of Kings Of Leon - A Documentary [DVD]05/11/2011152
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.12Kings Of Leon - Muchacho (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Niet één van hun beste nummers maar op zich nog wel een aangenaam klinkend stukje muziek van Kings Of Leon.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?