Kings Of Leon - Rememo

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:23Aha Shake Heartbreak [Bonus Track Edition]HandMeDown
HMD39
Album
CD
01/11/2004
3:23Aha Shake HeartbreakHandMeDown / RCA
064744282876
Album
CD
01/11/2004
3:22Youth & Young Manhood + Aha Shake Heartbreak [x2]Sony BMG
88697003552
Album
CD
01/10/2007
3:23BoxedRCA
88697547372
Album
CD
19/11/2010
3:23The Collection BoxRCA / Legacy
88883702792
Album
CD
10/05/2013

Kings Of Leon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sex On Fire13/09/20081640
Use Somebody10/01/20091125
Notion05/09/2009921
Radioactive18/09/20103610
Pyro15/01/20115813
Back Down South25/06/2011777
Supersoaker27/07/2013701
Wait For Me14/09/20134710
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Aha Shake Heartbreak06/11/2004791
Because Of The Times14/04/2007624
Only By The Night27/09/2008363
Come Around Sundown16/10/2010250
Mechanical Bull28/09/2013246
Walls22/10/2016228
When You See Yourself13/03/202123
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The O² - London, England [DVD]14/11/2009642
Talihina Sky - The Story Of Kings Of Leon - A Documentary [DVD]05/11/2011152
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.73Kings Of Leon - Rememo (Reviews: 11)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Hijinx
****
Just a nifty little track.

irelander
***
A bit slow but it's okay.

gherkin
*****
Was zeker ook wel sterke muziek van deze Kings Of Leon.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?