Kings Of Leon - Talihina Sky - The Story Of Kings Of Leon - A Documentary [DVD]

Cover Kings Of Leon - Talihina Sky - The Story Of Kings Of Leon - A Documentary [DVD]
DVD
RCA 88697966989

Album

Jaar:2011
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:05/11/2011 (Positie 15)
Laatste week notering:12/11/2011 (Positie 28)
Piekpositie:15 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:1285 (19 Punten)
DVD Music:05/11/2011 / Piek: 15 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 15 / Weken: 2

Tracks

31/10/2011
DVD RCA 88697966989 (Sony) / EAN 0886979669895
Toon detailsAlles beluisteren
   

Kings Of Leon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sex On Fire13/09/20081640
Use Somebody10/01/20091125
Notion05/09/2009921
Radioactive18/09/20103610
Pyro15/01/20115813
Back Down South25/06/2011777
Supersoaker27/07/2013701
Wait For Me14/09/20134710
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Aha Shake Heartbreak06/11/2004791
Because Of The Times14/04/2007624
Only By The Night27/09/2008363
Come Around Sundown16/10/2010250
Mechanical Bull28/09/2013246
Walls22/10/2016228
When You See Yourself13/03/202123
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The O² - London, England [DVD]14/11/2009642
Talihina Sky - The Story Of Kings Of Leon - A Documentary [DVD]05/11/2011152
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?