Kings Of Leon - Temple

Cover Kings Of Leon - Temple
Cover

Charts

In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

03/03/2014
Promo - Digital RCA - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Temple
  4:10
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:10Mechanical BullRCA
88883768242
Album
CD
20/09/2013
4:10Mechanical Bull [Deluxe Edition]RCA
88883768262
Album
CD
20/09/2013
4:10Temple [Promo]RCA
-
Single
Digital
03/03/2014

Kings Of Leon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sex On Fire13/09/20081640
Use Somebody10/01/20091125
Notion05/09/2009921
Radioactive18/09/20103610
Pyro15/01/20115813
Back Down South25/06/2011777
Supersoaker27/07/2013701
Wait For Me14/09/20134710
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Aha Shake Heartbreak06/11/2004791
Because Of The Times14/04/2007624
Only By The Night27/09/2008363
Come Around Sundown16/10/2010250
Mechanical Bull28/09/2013246
Walls22/10/2016228
When You See Yourself13/03/202123
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The O² - London, England [DVD]14/11/2009642
Talihina Sky - The Story Of Kings Of Leon - A Documentary [DVD]05/11/2011152
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.17Kings Of Leon - Temple (Reviews: 23)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

irelander
****
Catchy chorus and the rest is good too.

KingBandicoot
****
Strong rock track. 4.4*.

bluezombie
****
Quite good.

antonnalan
****
Solid track!

Chris A
****
Good song.

alleyt1989
****
Good effort. Vocals grate on me a bit.

gherkin
******
Zit er alweer boenk op om het zo te zeggen.

Supersok
****
Gewoon weer een zeer solide track van familieband Kings of Leon. Niets mis mee.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Prima vier sterren plaat uit ½ september 2013 van: "Kings Of Leon", een Amerikaanse rockband uit Nashville die bestaat sinds 2000 uit de drie broers "Caleb", "Jared" en "Nathan Followill" en hun neef: "Matthew Followill" ☺!!!

DeejayDave
***
Na het vrij briljante Beautiful War valt dit wat tegen. Solide albumtrack maar meer niet.

MUSICBOJ
****
Ik ben het hélemaal eens met @Snormobiel!!! Goede rockplaat!!! 😏

BeansterBarnes
*****
Massive rocker at the time for the Kings which came as a surprise personally.
Pity the mainstream didn't get in on the action.

Topped my personal chart for two weeks!

Came in at #32 on my TOP 200 OF 2014.

P=31
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?