Kings Of Leon - Waste A Moment

Cover Kings Of Leon - Waste A Moment
Digital
RCA -

Charts

Single Tip:17/09/2016 / Piek: 9 / Weken: 6
In de landen:
ch  Piek: 57 / Weken: 1
de  Piek: 95 / Weken: 1
at  Piek: 56 / Weken: 2
be  Piek: 11 / Weken: 20 (V)
  Tip (W)

Tracks

09/09/2016
Digital RCA - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Waste A Moment
  3:03
   
30/09/2016
12" Maxi RCA 88985369281 (Sony) / EAN 0889853692811
Toon detailsAlles beluisteren
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:03Waste A MomentRCA
-
Single
Digital
09/09/2016
3:03WallsRCA
88985362642
Album
CD
14/10/2016

Kings Of Leon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sex On Fire13/09/20081640
Use Somebody10/01/20091125
Notion05/09/2009921
Radioactive18/09/20103610
Pyro15/01/20115813
Back Down South25/06/2011777
Supersoaker27/07/2013701
Wait For Me14/09/20134710
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Aha Shake Heartbreak06/11/2004791
Because Of The Times14/04/2007624
Only By The Night27/09/2008363
Come Around Sundown16/10/2010250
Mechanical Bull28/09/2013246
Walls22/10/2016228
When You See Yourself13/03/202123
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The O² - London, England [DVD]14/11/2009642
Talihina Sky - The Story Of Kings Of Leon - A Documentary [DVD]05/11/2011152
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.26Kings Of Leon - Waste A Moment (Reviews: 31)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
****
De comeback van Kings of Leon is vooralsnog geen Sex on Fire of Use Somebody. Wel een prima rockplaat, die alleen net iets te weinig om het lijf heeft.

gherkin
****
Niet het niveau van hun grootste hits, maar toch weer in orde.

Supersok
****
Geen echte hoogvlieger inderdaad, maar wel dik in orde!

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Swingende, vlotte nieuwe plaat uit begin september 2016 van: "Kings Of Leon", een Amerikaanse rockformatie uit Nashville, bestaande uit de drie broers "Caleb, Jared en Nathan Followill" en hun neef: "Matthew Followill" !!! De heren hebben inmiddels zes studioalbums uitgebracht !!! Dit prima plaatje is de voorloper van hun zevende studioalbum: "Walls", dat officieel voor 14 oktober 2016 gepland staat ☺!!!

Jeroen68
****
Prima Kings of Leon song, dat denk ik te weinig onderscheidend is om ook te scoren.

bluezombie
****
Cool song.

alleyt1989
*****
Great effort
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?