Kraantje Pappie - Daddy

Cover Kraantje Pappie - Daddy
Digital
Noah's Ark 00602577161223 (nl)
Digital Deluxe Version
Noah's Ark 00602577313783 (nl)
LP
Noah's Ark 0602438753406 (nl)

Album

Jaar:2018
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/10/2018 (Positie 2)
Laatste week notering:29/01/2022 (Positie 7)
Piekpositie:2 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:55
Positie aller tijden:931 (2518 Punten)
Combialbum:06/10/2018 / Piek: 2 / Weken: 26
In de landen:
nl  Piek: 2 / Weken: 55
be  Piek: 59 / Weken: 4 (V)

Tracks

28/09/2018
Digital Noah's Ark 00602577161223 (UMG) [nl] / EAN 0602577161223
Toon detailsAlles beluisteren
   
30/11/2018
CD Noah's Ark / Top Notch 772 740-5 (UMG) / EAN 0602577274053
28/09/2018
Deluxe Version - Digital Noah's Ark 00602577313783 (UMG) [nl] / EAN 0602577313783
Toon detailsAlles beluisteren
1.Controle
  2:37
2.Lil Craney
  2:50
3.Hele hoop
  2:56
4.Kraantje Pappie feat. Joshua Nolet - Liefde in de lucht
  3:33
5.Kraantje Pappie feat. S10 - Codes
  4:08
6.Arbeidersklasse (Pt. II)
  2:42
7.Kraantje Pappie feat. Bizzey & Jonna Fraser - Ik heb je nodig
  3:07
8.Young
  2:43
9.Kraantje Pappie feat. Mick Spek - Zij doet me denken
  3:05
10.Kraantje Pappie feat. Sevn Alias - Niks
  3:08
11.Pak je tas
  2:37
12.Kraantje Pappie feat. Josylvio - Bitch Move
  3:33
13.Wat de nacht ons brengt
  2:31
14.Euj!
  2:35
15.Sigaret
  3:16
16.Wat je mams je gaf
  2:29
17.Kraantje Pappie feat. Bizzey - Pang pang
  2:50
18.Kraantje Pappie feat. Cor van der Zouwen - Voicemail
  3:14
   
21/01/2022
LP Noah's Ark 0602438753406 (UMG) [nl] / EAN 0602438753406
Toon detailsAlles beluisteren
   

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?28/01/20122414
Wat nou als het lukt02/06/2012924
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
Met z'n tweeŽn07/12/2013573
Feesttent (Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djť)22/02/20145012
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)11/10/201414
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172218
Pompen06/05/2017812
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018123
Lil Craney24/03/2018231
Liefde in de lucht (Kraantje Pappie feat. Joshua Nolet)16/06/2018623
Ik heb je nodig (Kraantje Pappie feat. Bizzey & Jonna Fraser)06/10/20181112
Bitch Move (Kraantje Pappie feat. Josylvio)06/10/2018761
Drup (Bizzey, Kraantje Pappie, Jonna Fraser & Ramiks)19/01/2019225
Fuego (Rockywhereyoubeen, Bizzey & Kraantje Pappie)02/02/2019681
Last Man Standing (Yung Felix, Chivv, Bizzey & Kraantje Pappie)16/03/2019715
Stretch (Murda feat. Kraantje Pappie & Bizzey)04/05/2019542
Moment (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Tabitha)25/05/2019533
Op zoek naar Life (Snelle & Kraantje Pappie)02/11/2019282
Nacht (Kraantje Pappie & Guus Meeuwis)18/01/20201716
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)28/03/20202817
Tranen (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Pommelien Thijs)13/03/2021731
1% (Bilal Wahib feat. Kraantje Pappie)04/12/2021521
Hockeymeisjes (Bizzey feat. Kraantje Pappie & Immo)22/01/2022671
Missen zou (Thomas Acda, Rolf Sanchez & Kraantje Pappie)02/04/2022679
Lang leve The Life07/05/2022781
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane28/01/2012810
Crane II22/03/2014133
Crane III05/11/20162288
Daddy06/10/2018255
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?