Kraantje Pappie - Pompen

Cover Kraantje Pappie - Pompen
Digital
Noah's Ark / Top Notch 17UMGIM89286

Charts

Binnenkomst:06/05/2017 (Positie 86)
Laatste week notering:13/05/2017 (Positie 81)
Piekpositie:81 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:24300 (35 Punten)
Single Tip:08/04/2017 / Piek: 4 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 81 / Weken: 2
be  Piek: 6 / Weken: 19 (V)

Tracks

13/01/2017
Digital Noah's Ark / Top Notch - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Pompen
  2:34
   
07/04/2017
Digital Noah's Ark / Top Notch 17UMGIM89286 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Pompen (Blasterjaxx Remix)
  2:51
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:34PompenNoah's Ark / Top Notch
-
Single
Digital
13/01/2017
2:32De Maxx - Long Player 38 [The Funky Edition]541 / N.E.W.S.
541638CD / N01.A638.023
Compilatie
CD
24/03/2017
2:33MNM Big Hits 2017 Vol. 1Sony
88985418262
Compilatie
CD
31/03/2017
Blasterjaxx Remix2:51PompenNoah's Ark / Top Notch
17UMGIM89286
Single
Digital
07/04/2017
2:34Spring Break 2017Universal
5376773
Compilatie
CD
14/04/2017
»» alles tonen

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?28/01/20122414
Wat nou als het lukt02/06/2012924
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
Met z'n tweeŽn07/12/2013573
Feesttent (Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djť)22/02/20145012
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)11/10/201414
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172218
Pompen06/05/2017812
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018123
Lil Craney24/03/2018231
Liefde in de lucht (Kraantje Pappie feat. Joshua Nolet)16/06/2018623
Ik heb je nodig (Kraantje Pappie feat. Bizzey & Jonna Fraser)06/10/20181112
Bitch Move (Kraantje Pappie feat. Josylvio)06/10/2018761
Drup (Bizzey, Kraantje Pappie, Jonna Fraser & Ramiks)19/01/2019225
Fuego (Rockywhereyoubeen, Bizzey & Kraantje Pappie)02/02/2019681
Last Man Standing (Yung Felix, Chivv, Bizzey & Kraantje Pappie)16/03/2019715
Stretch (Murda feat. Kraantje Pappie & Bizzey)04/05/2019542
Moment (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Tabitha)25/05/2019533
Op zoek naar Life (Snelle & Kraantje Pappie)02/11/2019282
Nacht (Kraantje Pappie & Guus Meeuwis)18/01/20201716
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)28/03/20202817
Tranen (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Pommelien Thijs)13/03/2021731
1% (Bilal Wahib feat. Kraantje Pappie)04/12/2021521
Hockeymeisjes (Bizzey feat. Kraantje Pappie & Immo)22/01/2022671
Missen zou (Thomas Acda, Rolf Sanchez & Kraantje Pappie)02/04/2022679
Lang leve The Life07/05/2022781
Doe me dansje (La Fuente, Ronnie Flex & Kraantje Pappie)15/04/2023564
Ome Duo (Trobi, Chivv, Kraantje Pappie feat. ADF Samski & Angela Groothuizen)29/04/20233016
Zin in de zomer man (Bizzey / Kraantje Pappie / Rolf Sanchez)13/05/2023817
Ruggengraat (Snelle x Kraantje Pappie)27/05/20232917
Spagaat (Sick & Nimon, Kraantje Pappie & Bizzey)22/07/2023761
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane28/01/2012810
Crane II22/03/2014133
Crane III05/11/20162288
Daddy06/10/2018255
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.62Kraantje Pappie - Pompen (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*
▒ ┌∩┐sh (◣_◢) it┌∩┐ ☺!!!

Wolfke
****
Ik vind het nog wel een leuk nummer.

De Tsjap
****
Aardige plaat van Kraantje, waarin een hele dansbare drop zit.

Jeroen68
**
Betere bijdrage in een afgrijselijk genre

MathiasJenssen
*****
.

Patrick3
*****
Dit nummer werd veel populairder in Belgie dan in Nederland wel vreemd eigenlijk dat dit nummer niet hoger kwam dan 81
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?