Kraantje Pappie - Waar is Kraan?

Cover Kraantje Pappie - Waar is Kraan?
Digital Promo
Noah's Ark / Top Notch 00602527956190

Charts

Binnenkomst:28/01/2012 (Positie 28)
Laatste week notering:28/04/2012 (Positie 79)
Piekpositie:24 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:5143 (819 Punten)
Download:28/01/2012 / Piek: 24 / Weken: 9
In de landen:
nl  Piek: 24 / Weken: 14
be  Piek: 16 / Weken: 16 (V)

Tracks

06/02/2012
Promo - Digital Noah's Ark / Top Notch 00602527956190 (UMG) / EAN 0602527956190
Toon detailsAlles beluisteren
1.Waar is Kraan?
  3:21
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:21Waar is Kraan? [Promo]Noah's Ark / Top Notch
00602527956190
Single
Digital
06/02/2012
3:21Maximum Hit Music 01 2012Universal
5337945
Compilatie
CD
24/02/2012
3:21vtmKzoom Hits 2012 Vol.1ARS
5338066
Compilatie
CD
23/03/2012
3:20MNM Big Hits 2012.1EMI
6441652
Compilatie
CD
30/03/2012
3:20De Maxx - Long Player 23 [Retro House Edition]La Musique Fait La Force / N.E.W.S.
LMFLF121CD / NE9.A121.023
Compilatie
CD
02/04/2012
»» alles tonen

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?28/01/20122414
Wat nou als het lukt02/06/2012924
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
Met z'n tweeŽn07/12/2013573
Feesttent (Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djť)22/02/20145012
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)11/10/201414
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172218
Pompen06/05/2017812
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018123
Lil Craney24/03/2018231
Liefde in de lucht (Kraantje Pappie feat. Joshua Nolet)16/06/2018623
Ik heb je nodig (Kraantje Pappie feat. Bizzey & Jonna Fraser)06/10/20181112
Bitch Move (Kraantje Pappie feat. Josylvio)06/10/2018761
Drup (Bizzey, Kraantje Pappie, Jonna Fraser & Ramiks)19/01/2019225
Fuego (Rockywhereyoubeen, Bizzey & Kraantje Pappie)02/02/2019681
Last Man Standing (Yung Felix, Chivv, Bizzey & Kraantje Pappie)16/03/2019715
Stretch (Murda feat. Kraantje Pappie & Bizzey)04/05/2019542
Moment (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Tabitha)25/05/2019533
Op zoek naar Life (Snelle & Kraantje Pappie)02/11/2019282
Nacht (Kraantje Pappie & Guus Meeuwis)18/01/20201716
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)28/03/20202817
Tranen (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Pommelien Thijs)13/03/2021731
1% (Bilal Wahib feat. Kraantje Pappie)04/12/2021521
Hockeymeisjes (Bizzey feat. Kraantje Pappie & Immo)22/01/2022671
Missen zou (Thomas Acda, Rolf Sanchez & Kraantje Pappie)02/04/2022679
Lang leve The Life07/05/2022781
Doe me dansje (La Fuente, Ronnie Flex & Kraantje Pappie)15/04/2023564
Ome Duo (Trobi, Chivv, Kraantje Pappie feat. ADF Samski & Angela Groothuizen)29/04/20233016
Zin in de zomer man (Bizzey / Kraantje Pappie / Rolf Sanchez)13/05/2023817
Ruggengraat (Snelle x Kraantje Pappie)27/05/20232917
Spagaat (Sick & Nimon, Kraantje Pappie & Bizzey)22/07/2023761
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane28/01/2012810
Crane II22/03/2014133
Crane III05/11/20162288
Daddy06/10/2018255
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3Kraantje Pappie - Waar is Kraan? (Reviews: 21)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
*****
Kwestie van 'love it or hate it'. Dit nummer gaat een grote worden.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Erg lekker hoor !!! "Waar is Erik?" ☺!!!

RV
***
Geen kwestie van 'love it or hate it', hoor. Ik houd hier niet van, maar haten gaat me ook een beetje ver. Middelmatig: niet slecht, maar ook zeker niet goed.

Supersok
**
dit gaat nergens over, en het is ook niet grappig. Ja, dan heb ik geen idee wat ik er mee moet, behalve me ergeren.

bjorn614
*
zeer slecht

jeankeL
*
moet van mij ook absoluut geen hit worden.

Litt
****
Het nummer is misschien een beetje dom, maar eigenlijk ook best aanstekelijk. Past perfect op een feestje.

naamloos
*
Snel vergeten.

nlfanBen
***
Aardige skills van deze nieuwkomer. Zal wel met meer moeten komen om een blijvertje te worden..

Patrick3
***
Ben ik persoonlijk niet wild van.

arnes
******
Ik vind het een grappig nummer, en het is toch zo slecht nog niet.

Wolfke
******
Om eerlijk te zijn vind ik dit nummer echt wel lekker !!! hoeft zeker niet onder te doen voor Gers Pardoel.

LLonden
***
Refrein is leuk, de rest totaal niet. 3+

ericwyns
*
Zo één van die nummers waarbij je de radio uitzet als je het hoort ... Werd nochtans een hit in de Vlaamse Ultratop 50 anno 2012: zestien weken genoteerd met een piek op plaats 16. Neen, dit is echt niet aan mij besteed.

KVG
*
Heel zwak.

MUSICBOJ
***
Een matige single van "Kraantje Pappie"!! Ikzelf vind het zekers géén hoogvlieger, maar om nu te zeggen bagger?! De 3 sterren zijn hier zékers op zijn plaats!!

Sebastiaanmember
**
Ik heb hier niks mee....

gherkin
***
Een muzikaal meesterwerk is het niet direct, maar eigenlijk vond ik dit best nog wel leuk.
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?