Kraantje Pappie - Wat nou als het lukt

Cover Kraantje Pappie - Wat nou als het lukt
Cover

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Noisia
Alex van der Zouwen
Producer:Nightwatch
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/06/2012 (Positie 92)
Laatste week notering:30/06/2012 (Positie 98)
Piekpositie:92 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:25370 (18 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 92 / Weken: 4

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:22CraneNoah's Ark / Top Notch
ARK013 / 279 392-3
Album
CD
06/04/2012

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?28/01/20122414
Wat nou als het lukt02/06/2012924
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
Met z'n tweeŽn07/12/2013573
Feesttent (Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djť)22/02/20145012
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)11/10/201414
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172218
Pompen06/05/2017812
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018123
Lil Craney24/03/2018231
Liefde in de lucht (Kraantje Pappie feat. Joshua Nolet)16/06/2018623
Ik heb je nodig (Kraantje Pappie feat. Bizzey & Jonna Fraser)06/10/20181112
Bitch Move (Kraantje Pappie feat. Josylvio)06/10/2018761
Drup (Bizzey, Kraantje Pappie, Jonna Fraser & Ramiks)19/01/2019225
Fuego (Rockywhereyoubeen, Bizzey & Kraantje Pappie)02/02/2019681
Last Man Standing (Yung Felix, Chivv, Bizzey & Kraantje Pappie)16/03/2019715
Stretch (Murda feat. Kraantje Pappie & Bizzey)04/05/2019542
Moment (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Tabitha)25/05/2019533
Op zoek naar Life (Snelle & Kraantje Pappie)02/11/2019282
Nacht (Kraantje Pappie & Guus Meeuwis)18/01/20201716
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)28/03/20202817
Tranen (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Pommelien Thijs)13/03/2021731
1% (Bilal Wahib feat. Kraantje Pappie)04/12/2021521
Hockeymeisjes (Bizzey feat. Kraantje Pappie & Immo)22/01/2022671
Missen zou (Thomas Acda, Rolf Sanchez & Kraantje Pappie)02/04/2022679
Lang leve The Life07/05/2022781
Doe me dansje (La Fuente, Ronnie Flex & Kraantje Pappie)15/04/2023564
Ome Duo (Trobi, Chivv, Kraantje Pappie feat. ADF Samski & Angela Groothuizen)29/04/20233016
Zin in de zomer man (Bizzey / Kraantje Pappie / Rolf Sanchez)13/05/2023817
Ruggengraat (Snelle x Kraantje Pappie)27/05/20232917
Spagaat (Sick & Nimon, Kraantje Pappie & Bizzey)22/07/2023761
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane28/01/2012810
Crane II22/03/2014133
Crane III05/11/20162288
Daddy06/10/2018255
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.88Kraantje Pappie - Wat nou als het lukt (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Helemaal géén onaardige moeder / zoon rapplaat uit eind januari 2012 van de 25 jarige Nederlandse hip hop artiest "Alex van der Zouwen", afkomstig van zijn debuutalbum "Crane" !!! Afgerond ↑: 4 sterren ☺!!!

bjorn614
*

RV
*****
Ik vind dit ook veel beter geslaagd dan 'Waar is Kraan?', want dat nummer sloeg eigenlijk helemaal nergens op. Dit heeft ten minste nog inhoud. Hit!!!
Laatst gewijzigd: 03/06/2012 16:26

DeejayDave
*****
Fijne plaat van Kraan. Goed refrein die snel blijft hangen. Bovendien is het nog eens een nummer die ergens over gaat. Dat komt in de huidige tijden ook niet vaak meer voor.

LLonden
****
Geen onaardige plaat :) 4+

R-Daniel
***
Niet slecht zeker voor een Nederlandse Hip-Hop plaat waar ik normaal tegen ben goed werk!

Mark1984
******
Klassieker van Kraan met een pakkende rap tekst!
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?