Krezip - Lost Without You

Cover Krezip - Lost Without You
Digital
Pink Harvest / Friendly Fire 0787099974305 (nl)

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Gordon Groothedde
Jacqueline Govaert
Producer:Gordon Groothedde
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/02/2019 (Positie 58)
Laatste week notering:15/06/2019 (Positie 69)
Piekpositie:33 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:19
Positie aller tijden:3793 (954 Punten)
Airplay:02/02/2019 / Piek: 2 / Weken: 27
In de landen:
nl  Piek: 33 / Weken: 19
be  Tip (V)

Tracks

29/01/2019
Digital Pink Harvest / Friendly Fire 0787099974305 [nl] / EAN 0787099974305
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lost Without You
  3:14
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:14Lost Without YouPink Harvest / Friendly Fire
0787099974305
Single
Digital
29/01/2019
3:11Hitzone 89Sony
19075954212
Compilatie
CD
03/05/2019
3:11Knuffelrock 2020Sony
19075988972
Compilatie
CD
07/02/2020

Krezip   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Won't Cry15/04/2000668
I Would Stay24/06/2000227
All Unsaid04/11/2000645
Everything And More17/03/2001653
You Can Say28/09/2002199
Promise30/11/20022610
Mine (Acoustic)20/09/2003992
Out Of My Bed30/04/2005512
Don't Crush Me23/07/2005277
I Apologize26/11/2005299
Plug It In & Turn Me On14/04/20071913
Play This Game With Me28/07/2007773
All My Life27/10/2007727
Everybody's Gotta Learn Sometime29/03/20083210
Go To Sleep15/11/2008488
Sweet Goodbyes14/02/2009242
Lost Without You09/02/20193319
How Would You Feel17/08/2019854
You Are Not Alone09/01/2021398
Make It A Memory (Krezip & Danny Vera)23/04/2022654
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nothing Less13/05/2000168
Days Like This26/10/2002328
What Are You Waiting For14/05/2005129
Plug It In19/05/2007358
Best Of15/11/2008153
Sweet Goodbye01/08/2009214
Sweet High02/11/2019210
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
That'll Be Unplugged (And More) [DVD]04/10/2003106
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25Krezip - Lost Without You (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
En plots maakte Krezip een comeback. Geen slechte zaak op zich want het levert alvast één fijn nummertje op.

Rootje
****
Krezip is terug.
En zoals we van ze gewend zijn, met een schattig liefdesliedje.
Wel wat saai helaas.

Jeroen68
*****
Mooooi

Snormobiel Beusichem
****
▒ Een mooi en rustig comeback (na 10 jaar) plaatje uit eind januari 2019 van de Tilburgse popformatie "Krezip" !!! Wederom voorzien van de mooie zangstem door "Jacqueline Govaert" !!! Ruim voldoende: 4 sterren !!! (NL Top 40: 17 wk / # 8) ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?