Kris Kross Amsterdam x Donnie x Tino Martin feat. André Hazes - Zomer in m'n bol

Cover Kris Kross Amsterdam x Donnie x Tino Martin feat. André Hazes - Zomer in m'n bol
Digital
Cloud 9 / Maradonnie / Studio One / Universal 8718521074197 (nl)

Nummer

Jaar:2024
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/02/2024 (Positie 83)
Laatste week notering:24/02/2024 (Positie 83)
Piekpositie:83 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:25641 (18 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 83 / Weken: 1

Tracks

16/02/2024
Digital Cloud 9 / Maradonnie / Studio One / Universal 8718521074197 [nl] / EAN 8718521074197
Toon detailsAlles beluisteren
1.Zomer in m'n bol
2:32
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:32Zomer in m'n bolCloud 9 / Maradonnie / Studio One / Universal
8718521074197
Single
Digital
16/02/2024

André Hazes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Eenzame kerst25/12/197613
Mamma23/04/1977176
'n Vriend04/10/1980175
Het is koud zonder jou13/12/1980167
Wat is dan liefde04/04/1981267
'n Beetje verliefd19/09/1981215
De vlieger26/12/1981333
Zeg maar niets meer23/01/198259
Diep in mijn hart03/07/198219
Amor, amor, amor30/10/198287
Met kerst ben ik alleen25/12/198234
Zo heb ik het nooit bedoeld28/05/198367
Zondag03/12/1983127
Geef mij je angst18/02/1984286
Kom terug28/04/1984454
Donker om je heen20/10/1984117
Ik meen 't09/02/1985113
Buona sera - Oh Marie17/08/198589
Al jouw woorden zijn te veel09/11/1985107
Morgen ben ik thuis14/12/1985213
Piove02/08/1986491
Jij bent alles29/11/198678
Een keer in m'n leven04/04/1987298
't Is voorbij27/06/1987617
De glimlach van een kind05/09/1987387
Wij ❤ Oranje (André Hazes en het Nederlands elftal)14/05/1988128
Blijf maar hier04/06/19883210
Als je alles weet17/09/1988933
Ik ben een gokker17/06/19893310
Jammer!23/09/1989449
Oranje bovenaan07/04/1990713
Kleine jongen01/09/1990712
Ik blijf bij jou17/11/1990449
Ik kan je niet vergeten23/02/1991398
Zomer27/07/1991513
Leef nu maar je eigen leven28/09/1991427
't Rode licht07/12/1991488
Samen kunnen we Europa aan25/04/19921412
De vlieger [nieuwe studio versie]19/09/19921911
Ik steek voor ons de kaarsen aan02/01/1993822
Droomland (André Hazes & Paul de Leeuw)11/09/1993168
Uit m'n bol18/12/1993373
Ik dacht dat het uit was / Ik leef m'n eigen leven19/03/1994472
Ik heb u lief mijn Nederland (André Hazes en het Nederlands elftal)21/05/1994189
Zonder jou17/09/1994206
Leef je uit03/12/1994345
Leven op 't plein02/09/1995354
Manke Nelis medley09/12/1995433
Nu jij hier niet meer bent20/04/1996463
Wees zuinig op m'n meissie23/11/19963410
Lach toch nog een keer naar mij08/02/1997814
Jij bent het leven voor mij (Willy Alberti & André Hazes)19/04/1997359
Laat de zon maar schijnen09/08/1997726
Vaarwel25/10/1997605
Nederland Oranjeland13/06/1998646
Heel zijn leven is een spel14/11/1998765
Zij gelooft in mij22/01/2000125
Eenzaam zonder jou / Wij houden van Oranje 200027/05/2000428
Poei poei20/10/2001714
Bloed, zweet en tranen07/09/2002176
You've Lost That Lovin' Feelin' (André Hazes & Johnny Logan)21/12/2002571
Met kerst ben ik alleen (2004 versie)11/12/200456
Vaag en stil20/08/2005212
Wij houden van Oranje 2006 (Ali B feat. André Hazes)10/06/200626
Blijf bij mij (André Hazes & Gerard Joling)12/05/2007127
Bedankt mijn vriend (André Hazes & André Hazes Jr.)06/10/2007115
Donker om je heen (André Hazes & Wolter Kroes)16/02/2008106
Zomer in m'n bol (Kris Kross Amsterdam x Donnie x Tino Martin feat. André Hazes)24/02/2024831
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
'n Vriend13/12/1980228
Zo is het leven04/04/1981312
Gewoon André26/09/1981163
Eenzame kerst19/12/198184
Met liefde02/10/1982222
Live in het Concertgebouw Amsterdam 198225/06/19831113
Voor jou26/11/1983318
Zoals u wenst mevrouw!04/08/1984323
Jij en ik10/11/1984527
Alleen met jou16/11/1985311
Innamorato21/06/19861611
Jij bent alles11/04/19871220
De allerbeste van12/09/19871510
Liefde, leven, geven11/06/1988818
Dit is wat ik wil17/06/19891316
Kleine jongen29/09/1990728
Samen28/09/19911112
Live concertgebouw30/05/19923213
Met heel mijn hart25/09/19931729
Good Luck Oranje (André Hazes en het Nederlands elftal)04/06/1994810
Al 15 jaar gewoon André15/10/19943258
Voor mijn vrienden29/07/1995815
Onder de mensen07/10/19951016
Zonder zorgen16/11/19962418
Mijn gevoel15/11/1997109
Gewoon voor jou07/11/19982211
Want ik hou van jou12/02/2000339
Nu06/10/2001215
Strijdlustig31/08/2002122
25 jaar Hazes - Het allerbeste van05/07/20031114
25 jaar Hazes - Live in de Amsterdam Arena11/10/2003728
Het complete hitoverzicht17/09/2005126
De Hazes 10030/09/20062448
Samen met Dré10/11/2007143
Het complete hitoverzicht - deel 221/03/20091724
Live Box 1982 & 200212/12/2009362
André Hazes 60 jaar01/10/2011492
Best Of - 3CD17/08/2013415
Hazes zingt Hazes09/11/20131317
Eenzaam zonder jou - Het complete albumoverzicht13/09/201488
Hazes14/11/2015194
Hazes 207/08/2021141
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zij gelooft in mij [DVD]13/05/2000118
Jubileumconcert '94 [DVD]12/08/2000249
25 jaar Hazes - Live in de Amsterdam Arena [DVD]06/09/2003166
André Bedankt! - Afscheidsceremonie Amsterdam ArenA [DVD]11/12/2004524
Bloed zweet en tranen - Zijn levensverhaal [DVD]08/10/2005318
Het beste uit de Hazes 100 van de fans - voor de fans [DVD]09/09/2006131
Live Box 1982 & 2002 [DVD]09/01/2010191
 

Donnie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Snelle planga26/05/2018541
Barry Hayze (Donnie feat. Willie Wartaal)23/03/2019623
Geen centen maar spullen (Donnie feat. Frans Bauer)25/01/2020651
Skaffa (Bizzey feat. Donnie & Poke)21/03/2020603
Frans Duits (Donnie & Frans Duijts)03/04/20211036
Bon gepakt (Donnie feat. Rene Froger)11/09/2021363
Bieber van de kroeg (Donnie & Mart Hoogkamer)05/03/2022636
Vanavond (Uit m'n bol) (Kris Kross Amsterdam, Donnie & Tino Martin)02/04/2022291
Der af (Oya Lélé) (Kris Kross Amsterdam, Donnie & Roxeanne Hazes)18/02/2023297
Schultenbräu (Chantie & Donnie)10/06/2023717
Hier mag alles (Donnie & Marco Schuitmaker)02/12/2023433
Zomer in m'n bol (Kris Kross Amsterdam x Donnie x Tino Martin feat. André Hazes)24/02/2024831
Engelengezang (Donnie & Snollebollekes)08/06/2024426
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Loei ordinair23/04/2016991
BFMJT10/06/2017731
M van Marketing (Donnie & Joost)11/08/2018104
Door het licht23/03/2019222
De Kibbelingsound06/05/20233814
 

Tino Martin   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zij weet het15/06/20191967
Loop niet weg (Kris Kross Amsterdam, Tino Martin & Emma Heesters)15/02/2020333
Gabber (Tino Martin & Lil Kleine)25/09/2021224
Vanavond (Uit m'n bol) (Kris Kross Amsterdam, Donnie & Tino Martin)02/04/2022291
Hartslag van de stad (Tino Martin & Mart Hoogkamer)07/10/20231341
Zomer in m'n bol (Kris Kross Amsterdam x Donnie x Tino Martin feat. André Hazes)24/02/2024831
Voor je 't weet (Tino Martin & Anouk)27/04/20244212
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jij liet me vallen10/10/2015524
Hét concert van mijn dromen - Live in de HMH05/11/20161336
Hoe ik het zie17/06/2017313
Het concert van mijn dromen XL - Live in de Ziggo Dome28/10/20172129
In The Round - Live in de Ziggo Dome 201813/10/2018484
Thuis komen pas de tranen13/10/2018528
Voor iedereen03/10/2020316
Viva Las Vegas (Live in De Ziggo Dome 2022)09/07/2022192
Onderweg naar jou (Live In Carré 2023)15/07/2023682
Dit is het levenslied02/09/202318
010/020 - Live in de Ziggo Dome30/03/2024421
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hét concert van mijn dromen - Live in de HMH [DVD]17/12/2016183
Het concert van mijn dromen XL - Live in de Ziggo Dome [DVD]28/10/2017165
In The Round - Live in de Ziggo Dome 2018 [DVD]13/10/2018225
 

Kris Kross Amsterdam   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sex (Cheat Codes x Kris Kross Amsterdam)12/03/2016230
Are You Sure? (Kris Kross Amsterdam & Conor Maynard feat. Ty Dolla $ign)14/01/20172514
Whenever (Kris Kross Amsterdam x The Boy Next Door feat. Conor Maynard)14/07/2018424
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018172
Moment (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Tabitha)25/05/2019533
Ik sta jou beter (Kris Kross Amsterdam & Nielson)03/08/20192319
Loop niet weg (Kris Kross Amsterdam, Tino Martin & Emma Heesters)15/02/2020333
Mij niet eens gezien (Kris Kross Amsterdam & Lil Kleine & Yade Lauren)01/08/2020419
Donderdag (Kris Kross Amsterdam feat. Bilal Wahib & Emma Heesters)31/10/2020376
Tranen (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Pommelien Thijs)13/03/2021731
Early In The Morning (Kris Kross Amsterdam, Shaggy & Conor Maynard)08/05/2021325
Alles wat ik mis (Ronnie Flex & Emma Heesters feat. Kris Kross Amsterdam)22/05/2021117
Increíble (Rolf Sanchez & Kris Kross Amsterdam)07/08/2021637
Vluchtstrook (Kris Kross Amsterdam x Antoon x Sigourney K)04/12/2021195
Vanavond (Uit m'n bol) (Kris Kross Amsterdam, Donnie & Tino Martin)02/04/2022291
Adrenaline (Kris Kross Amsterdam x Ronnie Flex x Zoë Tauran)24/09/2022654
Der af (Oya Lélé) (Kris Kross Amsterdam, Donnie & Roxeanne Hazes)18/02/2023297
How You Samba (Kris Kross Amsterdam, Sofía Reyes & Tinie Tempah)20/05/2023424
Stay (Never Leave) (Kris Kross Amsterdam, Sera & Conor Maynard)14/10/20231722
Zomer in m'n bol (Kris Kross Amsterdam x Donnie x Tino Martin feat. André Hazes)24/02/2024831
Queen Of My Castle (Kris Kross Amsterdam & Inna)11/05/20243810
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.6Kris Kross Amsterdam x Donnie x Tino Martin feat. André Hazes - Zomer in m'n bol (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Toffe versie

RailMat
***
Mijn voorkeur gaat naar het origineel. Niet al te sterke cover van Kris Kross Amsterdam

Bearcat
**
Niet echt mijn ding

Mark1984
*
Echt heel slecht dit.

Rootje
*
Ik heb nooit zoveel met André Hazes gehad, maar zelfs ik vind dit compleet respectloos voor Hazes. Soms moet je dingen laten dingen gewoon laten. Laat Hazes in vrede rusten en stop met het uitmelken en mismaken van zijn nalatenschap. Mooi geweest. Klaar.
Laatst gewijzigd: 06/04/2024 01:16
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?