La Fuente, Ronnie Flex & Kraantje Pappie - Doe me dansje

Cover La Fuente, Ronnie Flex & Kraantje Pappie - Doe me dansje
Digital
Full Colour / Axel Tigertears / Noah's Ark / ADF ENT 8720765633368 (nl)

Nummer

Jaar:2023
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/04/2023 (Positie 56)
Laatste week notering:06/05/2023 (Positie 97)
Piekpositie:56 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:20864 (93 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 56 / Weken: 4

Tracks

07/04/2023
Digital Full Colour / Axel Tigertears / Noah's Ark / ADF ENT 8720765633368 [nl] / EAN 8720765633368
Toon detailsAlles beluisteren
1.Doe me dansje
2:41
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:41Doe me dansjeFull Colour / Axel Tigertears / Noah's Ark / ADF ENT
8720765633368
Single
Digital
07/04/2023

La Fuente   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
It's The Beat! (La Fuente vs. Emsie)07/06/2008535
Guitarra (La Fuente feat. Rosenberg Trio)10/07/2010168
Tutu30/10/2010403
I Want You21/05/2022132
Doe me dansje (La Fuente, Ronnie Flex & Kraantje Pappie)15/04/2023564
Ratata06/04/2024187
 

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?28/01/20122414
Wat nou als het lukt02/06/2012924
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
Met z'n tweeën07/12/2013573
Feesttent (Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djé)22/02/20145012
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)11/10/201414
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172218
Pompen06/05/2017812
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018123
Lil Craney24/03/2018231
Liefde in de lucht (Kraantje Pappie feat. Joshua Nolet)16/06/2018623
Ik heb je nodig (Kraantje Pappie feat. Bizzey & Jonna Fraser)06/10/20181112
Bitch Move (Kraantje Pappie feat. Josylvio)06/10/2018761
Drup (Bizzey, Kraantje Pappie, Jonna Fraser & Ramiks)19/01/2019225
Fuego (Rockywhereyoubeen, Bizzey & Kraantje Pappie)02/02/2019681
Last Man Standing (Yung Felix, Chivv, Bizzey & Kraantje Pappie)16/03/2019715
Stretch (Murda feat. Kraantje Pappie & Bizzey)04/05/2019542
Moment (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Tabitha)25/05/2019533
Op zoek naar Life (Snelle & Kraantje Pappie)02/11/2019282
Nacht (Kraantje Pappie & Guus Meeuwis)18/01/20201716
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)28/03/20202817
Tranen (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Pommelien Thijs)13/03/2021731
1% (Bilal Wahib feat. Kraantje Pappie)04/12/2021521
Hockeymeisjes (Bizzey feat. Kraantje Pappie & Immo)22/01/2022671
Missen zou (Thomas Acda, Rolf Sanchez & Kraantje Pappie)02/04/2022679
Lang leve The Life07/05/2022781
Doe me dansje (La Fuente, Ronnie Flex & Kraantje Pappie)15/04/2023564
Ome Duo (Trobi, Chivv, Kraantje Pappie feat. ADF Samski & Angela Groothuizen)29/04/20233016
Zin in de zomer man (Bizzey / Kraantje Pappie / Rolf Sanchez)13/05/2023817
Ruggengraat (Snelle x Kraantje Pappie)27/05/20232917
Spagaat (Sick & Nimon, Kraantje Pappie & Bizzey)22/07/2023761
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane28/01/2012810
Crane II22/03/2014133
Crane III05/11/20162288
Daddy06/10/2018255
 

Ronnie Flex   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Soldaatje (Mr. Polska feat. Ronnie Flex)30/06/2012844
Nooit meer slapen (Yellow Claw feat. Ronnie Flex, MocroManiac & Jebroer)13/10/20123111
Tankstation30/03/20131001
Zusje01/02/20144313
Ravotten (Mr. Polska feat. Ronnie Flex)14/02/20155814
Drank & drugs (Lil Kleine & Ronnie Flex)18/04/2015135
Investeren in de liefde (SFB / Ronnie Flex / Lil Kleine / Bokoesam)18/04/20152248
Zeg dat niet (Lil' Kleine & Ronnie Flex)18/04/20153438
No Go Zone (Jandro / Idaly / Lil Kleine / Bokoesam / Def Major / Ronnie Flex)18/04/20153828
Nigga als ik (Ronnie Flex & SFB)18/04/20155813
Hoog / Laag (Ronnie Flex, Idaly, Lil' Kleine, Bokoesam & Jonna Fraser)18/04/2015679
Vallen in de club (Ronnie Flex, Jandro, Cartiez, Lijpe)18/04/2015933
Kan er niet omheen (Jonna Fraser & Lijpe & KM & Ronnie Flex)18/04/2015991
Laten gaan (Monica Geuze / Ronnie Flex / Mafe / Abira / Frenna / Emms)13/06/20155222
Meisjes blijven meisjes (Twocrooks & Frenna feat. Emms & Ronnie Flex)08/08/20156214
Niemand (Mr Polska / Ronnie Flex)03/10/2015231
We zijn hier (Dio met Jayh, Bokoe Sam en Ronnie Flex)07/11/2015922
Ik zag je staan (Jonna Fraser / Ronnie Flex / Idaly)14/11/2015825
Nu sta je hier (SFB feat. Broederliefde & Ronnie Flex)12/12/20151227
Wij zijn altijd09/01/20161812
Alleen (Giocatori feat. Ronnie Flex, Lil Kleine & Sjaak)23/01/2016538
Niet omdat het moet (Lil Kleine feat. Ronnie Flex)20/02/2016117
1, 2, 3 (Lil Kleine feat. Ronnie Flex)20/02/2016315
Bel me op (Lil Kleine feat. Ronnie Flex)20/02/2016911
Stripclub (Lil Kleine feat. Ronnie Flex)20/02/20161511
Mist & regen (Lil Kleine feat. Ronnie Flex)20/02/2016168
Zeg dat niet (Jack $hirak Remix) (Lil Kleine feat. Ronnie Flex)20/02/20161812
Zonder reden (Lil Kleine feat. Ronnie Flex)20/02/2016215
Miljonairs (Broederliefde feat. Frenna & Ronnie Flex)07/05/2016514
Narcos (Broederliefde feat. SBMG, Jonna Fraser, Hef, Ronnie Flex & RMB)07/05/2016891
Niet zo (Murda feat. Ronnie Flex)21/05/20165521
Met je zijn (GLOWINTHEDARK x SFB feat. Philly Moré & Ronnie Flex)04/06/2016553
Credo santana (GLOWINTHEDARK x SFB feat. Ronnie Flex)04/06/2016791
Plek als dit22/10/20161121
Dat is Money (Ali B feat. Ronnie Flex)03/12/20164012
Energie (Ronnie Flex feat. Frenna)31/12/2016150
Speciaal (Boef & Ronnie Flex)25/03/2017115
Party (Jonna Fraser feat. Ronnie Flex)22/04/20171719
Come Again (Ronnie Flex feat. Boef)13/05/2017237
Loterij (Lil Kleine feat. Ronnie Flex)01/07/2017239
Is dit over (Ronnie Flex feat. Tabitha)08/07/20171324
Jouw seizoen (Ronnie Flex feat. Jonna Fraser)08/07/2017265
Volg me (Ronnie Flex feat. Lil Kleine & Mr. Polska)08/07/2017342
Spook08/07/2017382
Opgekomen (Ronnie Flex feat. Sevn Alias)08/07/2017391
Red me (Ronnie Flex feat. Tabitha)08/07/2017463
In mijn bed08/07/2017521
In de armen van een engel (Ronnie Flex feat. Jonna Fraser & Brace)08/07/2017571
Dichterbij me (Ronnie Flex feat. Murda, Abira, Def Major & Jiri11)08/07/2017601
BF (Ronnie Flex feat. KM & Abira)08/07/2017611
Achteruit08/07/2017636
Jij/mij08/07/2017821
Lovely Body (SFB feat. Ronnie Flex)15/07/2017436
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)16/12/2017130
4/530/12/2017221
Nori27/01/2018264
Slow Down (Dimitri Vegas & Like Mike x Quintino feat. Boef, Ronnie Flex, Ali B & I Am Aisha)03/02/2018218
Mijn best (DJ Dylvn feat. Ronnie Flex & Jonna Fraser)10/02/2018292
One Time (SFB feat. Ronnie Flex)24/02/2018714
Fan (Ronnie Flex feat. Famke Louise)10/03/2018115
Non Stop31/03/2018112
Wat is Love (Ronnie Flex feat. Leafs)31/03/201824
2 Cups (Ronnie Flex feat. Jacin Trill)31/03/201873
Saus (Ronnie Flex feat. Winne)31/03/2018122
Wow (Ronnie Flex feat. Bokoesam & Priceless)31/03/2018172
Ik zou niet weten (Ronnie Flex feat. D-Love)31/03/2018202
10031/03/2018212
Atletiek (Ronnie Flex feat. Bokoesam & Djahboy)31/03/2018221
Geekin'31/03/2018311
Batman (Ronnie Flex feat. James Francis & Alec Petrus)31/03/2018401
Kan niet kiezen31/03/2018441
Half 8 (Esko feat. Ronnie Flex & Idaly)28/04/2018591
Pull Up (Dyna / Frenna / Ronnie Flex)09/06/2018317
Altijd op tijd (Vic9 feat. Ronnie Flex)09/06/20181313
Omarm me (Ronnie Flex & Bløf)07/07/2018517
Meli meli (Ali B & Numidia feat. Ronnie Flex)14/07/2018615
Miljonair ($hirak feat. SBMG, Lil' Kleine, Boef & Ronnie Flex)21/07/2018130
Wine Slow (Remix) (Idaly feat. Ronnie Flex, Famke Louise & Bizzey)21/07/2018335
Maria (Bizzey & Ronnie Flex feat. $hirak)28/07/20181016
Kriebels (Broederliefde feat. Ronnie Flex)28/07/2018286
Spectakel (Ali B feat. Boef & Ronnie Flex)06/10/2018552
Alleen door jou (Famke Louise feat. Ronnie Flex)22/12/201835
Fallin' (Idaly feat. SFB & Ronnie Flex)29/12/20181515
Haal me naar boven (Ronnie Flex & Sarita Lorena)25/05/2019226
Woozy (Caza feat. Ronnie Flex)08/06/2019612
Baller Alert (Sevn Alias feat. Ronnie Flex)03/08/2019641
Heimwee30/11/2019283
Givenchy Bag21/12/2019811
Zeldzaam (Tabitha & Ronnie Flex)29/02/2020465
Venus (Frenna feat. Ronnie Flex & Snelle)07/03/2020915
Online/Offline (Qlas & Blacka feat. Ronnie Flex)07/03/2020722
Vandaan (Lil Kleine feat. Ronnie Flex)11/04/2020510
Doorheen (Bizzey, Bilal Wahib, Ronnie Flex & Ramiks)06/06/2020157
Anyway (SFB feat. Ronnie Flex)05/09/2020422
In de schuur (Snelle & Ronnie Flex)24/10/20201044
Voodoo (Idaly feat. Ronnie Flex)14/11/2020981
501 (Bilal Wahib feat. Ronnie Flex)06/03/2021127
Free GG (Ronnie Flex feat. Djahboy)06/03/2021961
Crooswijk Freestyle (Ronnie Flex feat. Murda)20/03/2021721
Standaard procedure (Lil Kleine feat. Ronnie Flex)01/05/2021154
Alles wat ik mis (Ronnie Flex & Emma Heesters feat. Kris Kross Amsterdam)22/05/2021117
Alles wat ik wil (COR & Reverse, Idaly & Ronnie Flex)31/07/2021941
Goed genoeg (Ronnie Flex & Yade Lauren)07/08/2021813
Uhuh ($hirak feat. Ronnie Flex, Yssi SB & Lil Kleine)21/08/2021128
Down 4 Life (Ronnie Flex feat. Nour)28/08/2021502
Meisje zonder naam (Emma Heesters, Ronnie Flex & Trobi)25/09/2021564
Overbodig (Tabitha feat. Ronnie Flex & Glen Faria)23/10/2021592
Wishlist (Ashafar, Ronnie Flex & Trobi)26/02/2022402
Okee Shordy (Trobi feat. Ronnie Flex, ADF Samski & Chivv)12/03/2022819
100 SMSjes (Sigourney K & Ronnie Flex)30/04/20221316
Als je bij me blijft ($hirak feat. Cristian D, Bilal Wahib, Ronnie Flex & Boef)21/05/2022218
Terug bij af (Flemming feat. Ronnie Flex)03/09/20222715
Adrenaline (Kris Kross Amsterdam x Ronnie Flex x Zoë Tauran)24/09/2022654
Love Song (Trobi / Ronnie Flex / Bilal Wahib)07/01/2023311
Baddie ($hirak feat. Cristian D, Ronnie Flex, KM & Emms)11/02/20231411
Al die dagen (Boef feat. Ronnie Flex)04/03/2023502
Doe me dansje (La Fuente, Ronnie Flex & Kraantje Pappie)15/04/2023564
Kameraden voor het leven (Hef, ADF Samski & Emms feat. Kevin, Sjaf, Ronnie Flex & Jahma)20/05/2023561
Sliden (Antoon & Ronnie Flex)10/06/2023925
Bassline (Antoon & Ronnie Flex)10/06/2023744
Domino (KATNUF / Ronnie Flex / Jonna Fraser / Caza)23/09/2023511
Niemand (Kevin feat. KA & Ronnie Flex)07/10/2023252
Wacht op mij (Trobi feat. Ronnie Flex & Tabitha)04/11/20231310
That's A Lie (Alessio x Ronnie Flex x DJ Dylvn x ADF Samski x Chivv)06/01/2024721
Alles op gevoel (Flemming / Zoë Tauran / Ronnie Flex)13/01/2024219
Desire11/05/2024682
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De nacht is nog jong, net als wij voor altijd22/11/2014533
Rémi08/07/20171185
Nori31/03/2018151
Altijd samen28/08/2021215
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?