Le Youth feat. Ava Max - Clap Your Hands

Cover Le Youth feat. Ava Max - Clap Your Hands
Digital
Artist Partner / WEA 1265164269

Nummer

Jaar:2017
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

04/08/2017
Digital Artist Partner / WEA 1265164269 (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Clap Your Hands
3:21
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:21Clap Your HandsArtist Partner / WEA
1265164269
Single
Digital
04/08/2017

Le Youth   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Ava Max   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sweet But Psycho27/10/2018442
So Am I27/04/20192322
Alone, Pt. II (Alan Walker & Ava Max)11/01/20201528
Salt09/05/20203524
Kings & Queens27/06/2020931
Christmas Without You26/12/2020692
Who's Laughing Now?09/01/20215513
My Head & My Heart20/02/20213113
EveryTime I Cry10/07/2021629
The Motto (Tiësto & Ava Max)13/11/2021363
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heaven & Hell26/09/2020662
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5Le Youth feat. Ava Max - Clap Your Hands (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
*****
Gave zomerse track dik 5 sterren!
Laatst gewijzigd: 09/08/2017 22:57

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Lekkere zaterdagavonddansplaat uit eind juli 2017 door de 32 jarige Amerikaanse muzikant, producer en DJ: "Was James", alias: "Le Youth", en de zangeres: "Ava Max" ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?