Lenny Kuhr - Les enfants

Cover Lenny Kuhr - Les enfants
7" Single
Philips 6009 227 (nl)
Cover Lenny Kuhr - Les enfants
7" Single
Philips 6009 227 (fr)

Nummer

Jaar:1972
Muziek/Tekst:Pierre Grosz
Stanislas Beldone
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/07/1972 (Positie 21)
Laatste week notering:29/07/1972 (Positie 30)
Piekpositie:21 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:17940 (151 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 21 / Weken: 2

Tracks

07/1972
7" Single Philips 6009 227 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Les enfants
2.Tout ce que j'aime
   
1972
7" Single Philips 6009 227 [fr]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Les enfants
3:25
2.Tout ce que j'aime
3:00
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Les enfantsPhilips
6009 227
Single
7" Single
07/1972
3:25Les enfantsPhilips
6009 227
Single
7" Single
1972
3:25Tout ce que j'aimePhilips
6009 227
Single
7" Single
1972
3:20Voor de 3de keer Alle 13 goed!Philips
6436 008
Compilatie
LP
1972
3:20Bonjour La France 2BR
8111-2
Compilatie
CD
1995
»» alles tonen

Lenny Kuhr   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De troubadour26/04/1969181
Les enfants22/07/1972212
Visite (Lenny Kuhr & Les Poppys)15/03/1980213
Maar ja31/05/198099
Kazie Kazoo12/12/1981382
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dromentrein05/04/1980325
Avonturen23/05/1981393
Stemmen in de nacht - zoals zij Schubert zingt31/01/1998705
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25Lenny Kuhr - Les enfants (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
21/05/2008 20:21
Snormobiel Beusichem
****
▒ Mooie cover van de nu 58 jarige Eindhovense zangeres "Lenny Kuhr" uit eind juni 1972 !!! Deed het ook niet echt slecht in de Nederlandse hitlijsten van juli / augustus 1972 !!! Precies 4 sterren !!! (NL Top 40: 7 wk / # 18) ☺!!!

Percussionata
****
7 weken Top 40 #18 / 96 punten

Laatst gewijzigd: 12/02/2012 15:35

Patrick3
****
Goed.

Bearcat
****
Franstalig plaatje van Lenny Kuhr
Ze had er nog een klein hitje mee

gherkin
****
Zeker wel mooi geslaagde muziek in mijn ogen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?