Leonard Cohen - Old Ideas

Cover Leonard Cohen - Old Ideas
Cover

Album

Jaar:2012
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/02/2012 (Positie 1)
Laatste week notering:19/01/2013 (Positie 57)
Piekpositie:1 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:46
Positie aller tijden:884 (2549 Punten)
Alternative:04/02/2012 / Piek: 1 / Weken: 23
Midprice:26/01/2013 / Piek: 14 / Weken: 27
Combialbum:04/02/2012 / Piek: 1 / Weken: 30
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 17
de  Piek: 4 / Weken: 12
at  Piek: 2 / Weken: 14
fr  Piek: 4 / Weken: 17
nl  Piek: 1 / Weken: 46
be  Piek: 1 / Weken: 51 (V)
  Piek: 1 / Weken: 50 (W)
se  Piek: 2 / Weken: 23
fi  Piek: 1 / Weken: 15
no  Piek: 1 / Weken: 20
dk  Piek: 2 / Weken: 36
it  Piek: 14 / Weken: 10
es  Piek: 1 / Weken: 31
pt  Piek: 2 / Weken: 11
au  Piek: 2 / Weken: 7
nz  Piek: 1 / Weken: 13

Tracks

27/01/2012
CD Columbia 88697986712 (Sony) / EAN 0886979867123
27/01/2012
LP Columbia 88697986711 (Sony) [eu] / EAN 0886979867116
Toon detailsAlles beluisteren
1.Going Home
  3:51
2.Amen
  7:35
3.Show Me The Place
  4:09
4.Darkness
  4:29
5.Anyhow
  3:08
6.Crazy To Love You
  3:05
7.Come Healing
  2:52
8.Banjo
  3:22
9.Lullaby
  4:45
10.Different Sides
  4:05
Extras:
LP + Bonus CD (complete Album)
   

Leonard Cohen   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hallelujah16/05/2009274
You Want It Darker19/11/2016761
Suzanne19/11/2016791
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Songs From A Room12/04/1969128
Songs Of Leonard Cohen07/06/1969413
Songs Of Love And Hate24/04/197129
New Skin For The Old Ceremony12/10/1974181
I'm Your Man20/02/19881613
Greatest Hits08/04/1989863
The Future12/12/19925627
More Best Of25/10/1997695
Ten New Songs20/10/2001189
The Essential07/12/20021028
Dear Heather30/10/2004347
Live In London04/04/2009729
Live At The Isle Of Wight 197024/10/2009562
Songs From The Road18/09/20102610
Old Ideas04/02/2012146
The Complete Studio Albums Collection31/03/2012721
Popular Problems27/09/2014127
Live In Dublin06/12/20141920
Can't Forget - A Souvenir Of The Grand Tour16/05/2015412
You Want It Darker29/10/2016136
Thanks For The Dance30/11/201959
 
Compilaties - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Greatest Hits22/11/197581
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live In London [DVD]04/04/2009159
Songs From The Road [DVD]18/09/2010911
Live In Dublin [DVD]06/12/2014353
Bird On A Wire [DVD]25/11/2017132
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.92Leonard Cohen - Old Ideas (Reviews: 12)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

RonH
*****
Wat een lekker relaxed album!
Vooral het nummer "Amen" is erg mooi.

gherkin
******
Deze man kan heel straffe muziek maken en dat is zeker ook gebeurd bij de nummers op dit album. Dik geslaagde bedoeling dus.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?