Lil Nas X - Thats What I Want

Charts

Binnenkomst:25/09/2021 (Positie 33)
Laatste week notering:07/05/2022 (Positie 97)
Piekpositie:22 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:33
Positie aller tijden:973 (1731 Punten)
Airplay:09/10/2021 / Piek: 3 / Weken: 32
In de landen:
ch  Piek: 10 / Weken: 34
de  Piek: 11 / Weken: 33
at  Piek: 7 / Weken: 31
fr  Piek: 39 / Weken: 33
nl  Piek: 22 / Weken: 33
be  Piek: 11 / Weken: 31 (V)
  Piek: 17 / Weken: 34 (W)
se  Piek: 12 / Weken: 22
fi  Piek: 10 / Weken: 9
no  Piek: 7 / Weken: 10
dk  Piek: 8 / Weken: 12
it  Piek: 73 / Weken: 18
es  Piek: 51 / Weken: 4
pt  Piek: 8 / Weken: 32
au  Piek: 7 / Weken: 32
nz  Piek: 6 / Weken: 24

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:23MonteroColumbia
88644953720
Album
Digital
17/09/2021
2:26Hitzone Best Of 2021Universal
539 450-4
Compilatie
CD
12/11/2021
2:25Now That's What I Call Music! 110Now
CDNOW110
Compilatie
CD
19/11/2021
2:23MNM Big Hits - Best Of 2021Universal
539.540-3
Compilatie
CD
26/11/2021
2:23The Dome Vol. 100Polystar
060075395509
Compilatie
CD
26/11/2021
»» alles tonen

Lil Nas X   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Old Town Road30/03/2019150
Panini29/06/20194516
Holiday28/11/20203910
Montero (Call Me By Your Name)03/04/2021233
Industry Baby (Lil Nas X & Jack Harlow)31/07/20211031
Thats What I Want25/09/20212233
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Montero25/09/2021334
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.97Lil Nas X - Thats What I Want (Reviews: 35)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
Starke Nummer bei der ich sehr gut verstehen kann weshalb dies die neue Single ist.

Ziemlich Catchy mit viel Hitpotenzial!
Ich mags sehr! 5*+

bluezombie
****
.

irelander
****
I can't be the only person who had massive Max Frost nostalgia once the acoustic guitar riff came in. Regardless it's one of the better cuts from the album. 3.75

wvernooij
*****
Best wel lekker. Clip heb ik niks mee
Laatst gewijzigd: 24/03/2022 20:39

gherkin
****
Een nieuw nummertje van Lil Nas X waarbij ik nog wel snap waar z'n succes vandaan komt.

chartwatchNL
****
Ok popnummer.

Jeroen68
****
goed
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?