Lisa Lois - Breaking Away

Cover Lisa Lois - Breaking Away
CD
Sony 88765477372 (be,nl)

Album

Jaar:2013
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/05/2013 (Positie 10)
Laatste week notering:13/07/2013 (Positie 97)
Piekpositie:10 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:6350 (451 Punten)
Combialbum:18/05/2013 / Piek: 12 / Weken: 5
In de landen:
nl  Piek: 10 / Weken: 9

Tracks

13/05/2013
CD Sony 88765477372 (Sony) [be,nl] / EAN 0887654773722
Toon detailsAlles beluisteren
1.Silhouette
  3:38
2.You Don't Know Me
  3:14
3.Parachute
  3:40
4.Cover Up
  3:58
5.Crazy
  3:45
6.Breaking Away
  3:38
7.Not A Love Song
  3:50
8.Wait
  3:06
9.Not My Business
  3:30
10.Overcome
  4:02
   

Lisa Lois   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hallelujah (Lisa [NL])16/05/2009143
No Good For Me31/10/2009410
Promises Promises27/03/20104411
Little By Little05/06/2010714
Love Me Tender 2010 (Elvis Presley & Lisa Lois)16/10/2010851
Euphoria24/11/2012872
Silhouette12/01/20133116
Crazy11/05/2013811
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smoke05/12/2009446
Breaking Away18/05/2013109
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?