Lucas & Gea - Volle maan en rode wijn

Cover Lucas & Gea - Volle maan en rode wijn
Cover

Album

Jaar:2003
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/11/2003 (Positie 69)
Laatste week notering:13/12/2003 (Positie 89)
Piekpositie:50 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:10903 (132 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 50 / Weken: 4

Lucas & Gea   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Als ik jou laat gaan23/11/2002615
Heb je mij niet meer nodig08/11/2003653
Als jij naar me lacht01/01/2005781
Iedere morgen23/09/2006584
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Volle maan en rode wijn22/11/2003504
Liefdescarrousel07/05/2005611
Met een lach door het leven28/10/2006712
Voor alle fans05/07/2008902
Country14/03/2009723
Vergeten dromen17/04/2010962
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?