Maan - Ze huilt maar ze lacht

Cover Maan - Ze huilt maar ze lacht
Digital
8ball 8717774687499 (nl)

Charts

Binnenkomst:21/12/2019 (Positie 16)
Laatste week notering:20/06/2020 (Positie 97)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:26
Positie aller tijden:1024 (1706 Punten)
Airplay:28/12/2019 / Piek: 13 / Weken: 22
In de landen:
nl  Piek: 5 / Weken: 26
be  Tip (V)

Tracks

13/12/2019
Digital 8ball 8717774687499 [nl] / EAN 8717774687499
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ze huilt maar ze lacht
  3:06
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:06Ze huilt maar ze lacht8ball
8717774687499
Single
Digital
13/12/2019
3:07Onverstaanbaar8ball
7468776
Album
CD
31/01/2020
3:07Hitzone 93Sony
19439748672
Compilatie
CD
01/05/2020
3:08100 Hollandse hits [2020]Berk
19439807012
Compilatie
CD
30/10/2020
3:06Knuffelrock 2021Sony
19439854742
Compilatie
CD
05/02/2021
»» alles tonen

Maan   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Perfect World06/02/2016257
Ride It16/04/2016589
Jij bent de liefde10/06/2017831
In Amsterdam (Sevn Alias feat. Maan)14/10/2017324
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)16/12/2017130
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)16/06/2018259
Lief zoals je bent22/09/20181220
Waar ga je heen03/11/20181001
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018172
Zo kan het dus ook20/07/2019737
Jij en ik tegen de wereld09/11/2019682
Ze huilt maar ze lacht21/12/2019526
Onverstaanbaar08/02/2020282
Als ik ga (Maan feat. Sevn Alias)08/02/2020374
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)28/03/20202817
Zo kan het dus ook Part 217/10/2020981
Als ik je weer zie (Thomas Acda / Paul de Munnik / Maan / Typhoon)23/01/2021533
Blijven slapen (Snelle x Maan)06/03/2021165
Nee is nee (Bente & Maan)15/05/20211812
Niks is heilig21/08/20214010
Leven11/12/20212523
Naar de maan (Maan & DJVT)09/07/20221912
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar ga je heen03/11/2018157
Het Sinterklaas meezingboek - De 15 leukste sinterklaasliedjes01/12/2018385
Onverstaanbaar08/02/2020138
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.57Maan - Ze huilt maar ze lacht (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Chartattack
*****
Veruit het beste liedje van Maan tot nog toe.

Gaat dan ook veruit haar grootste (solo-)hit worden tot nog toe!
Laatst gewijzigd: 20/12/2019 21:47

Patrick3
******
Schitterend

Mark1984
******
Pareltje van Maan!

De Tsjap
****
Een ijzersterk liedje.

Rootje
**
Huilen met de pet op. Kan er niet om lachen.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Schone plaat uit december 2019 van de nu inmiddels 25 jarige Utrechtse zangeres en actrice "Maan de Steenwinkel" !!! Werd een grote Top 10 hit in de vaderlandse hitlijsten !!! Vet 5 sterren !!! (NL Top 40: 17 wk / # 3) ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?