Mainstreet [NL] - Breaking The Rules

Cover Mainstreet [NL] - Breaking The Rules
Cover
Cover Mainstreet [NL] - Breaking The Rules
Cover

Album

Jaar:2013
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/04/2013 (Positie 1)
Laatste week notering:25/01/2014 (Positie 57)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:30
Positie aller tijden:1733 (1620 Punten)
Combialbum:06/04/2013 / Piek: 1 / Weken: 24
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 30

Tracks

2013
Deluxe - CD Universal 375 846-1
Toon detailsAlles beluisteren
1.Mind Is Blown
3:10
2.Hell's A Lot Like Love
3:13
3.Stop The Time
2:46
4.Sidewalk Supermodel
2:58
5.My Main Girl
2:49
6.Breaking The Rules
2:51
7.Invisible Girl
3:16
8.Despicable Me
2:48
9.The World Is Mine
  3:02
10.Oceaan
2:20
11.Mind Is Blown (live)
3:51
12.Despicable Me (live)
3:32
13.Stop The Time (live)
3:47
DVD:
1. Mind Is Blown
2. Despicable Me
3. The World Is Mine
4. Mind Is Blown (live)
5. Despicable Me (live)
6. Stop The Time (live)
7. Making Of The Video "The World Is Mine"
   

Mainstreet [NL]   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stop The Time22/09/2012568
Mind Is Blown02/03/201389
My Main Girl06/04/2013921
Despicable Me08/06/2013152
The World Is Mine28/09/2013691
Dreamers19/04/2014451
Miss Wonderful24/05/2014511
All We Wanna Do28/06/2014581
The Missing Piece12/07/2014631
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Breaking The Rules06/04/2013130
Runaway25/10/201438
Change Is Good - The Singles Collection28/11/2015262
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Living Our Dream [DVD]07/06/2014113
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2Mainstreet [NL] - Breaking The Rules (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

vinylfreak
*
K4

Chartattack
*
Komplete afzetterij: 7 korte liedjes. Dat kun je toch geen album noemen?

Sebastiaanmember
*
Hun mogen lekker de albumlijsten uitvliegen.

Niemand zeurt hier, Ridder.
Laatst gewijzigd: 13/09/2013 21:51

ridder
*****
niet zeuren

Rootje
*
Bagger van de bovenste plank.

muzieklover
*
Hoe kon deze troep op 1 staan? en dan 30 weken !? Te erg voor woorden gewoon.
Laatst gewijzigd: 15/08/2016 00:02
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?