Maroon 5 - Girls Like You

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:35Red Pill Blues [Deluxe Edition]222 / Interscope
00602567053002
Album
CD
03/11/2017
3:35Red Pill Blues222 / Interscope
00602567068082
Album
CD
03/11/2017
3:33Now That's What I Call Music! 67 [US]Sony
19075863502
Compilatie
CD
03/08/2018
3:34The Dome Vol. 87Polystar
0600753846414
Compilatie
CD
31/08/2018
3:35Ö3 Greatest Hits 82Universal
538 476 5
Compilatie
CD
14/09/2018
»» alles tonen

Maroon 5   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Harder To Breathe28/02/20048610
This Love05/06/2004523
She Will Be Loved14/08/20042518
Sunday Morning11/12/20044216
Makes Me Wonder05/05/2007818
Wake Up Call11/08/20072714
Won't Go Home Without You08/12/2007626
If I Never See Your Face Again (Maroon 5 feat. Rihanna)14/06/20082013
Misery31/07/20103214
Moves Like Jagger (Maroon 5 feat. Christina Aguilera)02/07/2011237
Payphone (Maroon 5 feat. Wiz Khalifa)28/04/20121423
One More Night30/06/20122323
Daylight05/01/20135813
Maps05/07/20142423
Animals06/09/20141831
Sugar31/01/20151034
This Summer13/06/20153912
Don't Wanna Know (Maroon 5 feat. Kendrick Lamar)22/10/20161021
Cold (Maroon 5 feat. Future)25/02/20173616
What Lovers Do (Maroon 5 feat. SZA)09/09/20171026
Girls Like You (Maroon 5 feat. Cardi B)09/06/20181835
Memories28/09/2019245
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Songs About Jane22/05/2004267
It Won't Be Soon Before Long26/05/2007431
Hands All Over25/09/201086
Overexposed30/06/2012321
V06/09/20141119
Red Pill Blues11/11/20172116
Jordi19/06/2021251
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live - Friday The 13th [DVD]22/10/2005103
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.3Maroon 5 - Girls Like You (Reviews: 20)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
***
▒ Ben een stuk positiever op dit plaatje, ook zonder de bijdrage van: "Cardi B" !!! Ga voor beide versies voor de 3 sterren ☺!!!

Sebastiaanmember
**
Stom nummer, ik hoop dat het geen hit word, dan ga ik er een nog grote hekel aan krijgen! De video heeft alleen maar zoveel weergaven door alle bekende vrouwen erin, aandoenlijk.. Ik vind deze band sowieso overgewaardeerd, ze hebben hun beste tijd wel gehad.

BeansterBarnes
****
Solid track by itself.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?