Marshmello & Bastille - Happier

Cover Marshmello & Bastille - Happier
Digital
Joytime / Astralwerks 00602567973409
Cover Marshmello & Bastille - Happier
Digital Remixes EP
Joytime / Astralwerks 00602577168321
Digital Remixes Pt. 2 - EP
Joytime 00602577321214
Cover Marshmello & Bastille - Happier
Digital
Joytime 00602577236730

Nummer

Jaar:2018
Muziek/Tekst:Steve Mac
Dan Smith
Marshmello
Producer:Marshmello
Gecoverd door:Kidz Bop Kids
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/09/2018 (Positie 52)
Laatste week notering:29/06/2019 (Positie 92)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:43
Positie aller tijden:306 (2473 Punten)
Airplay:24/11/2018 / Piek: 15 / Weken: 17
Dance:25/08/2018 / Piek: 2 / Weken: 32
Single Tip:25/08/2018 / Piek: 8 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 10 / Weken: 44
de  Piek: 9 / Weken: 38
at  Piek: 5 / Weken: 36
fr  Piek: 24 / Weken: 39
nl  Piek: 5 / Weken: 43
be  Piek: 7 / Weken: 35 (V)
  Piek: 5 / Weken: 26 (W)
se  Piek: 4 / Weken: 41
fi  Piek: 19 / Weken: 2
no  Piek: 7 / Weken: 27
dk  Piek: 9 / Weken: 23
it  Piek: 11 / Weken: 41
es  Piek: 34 / Weken: 29
pt  Piek: 5 / Weken: 92
au  Piek: 3 / Weken: 47
nz  Piek: 3 / Weken: 34

Tracks

17/08/2018
Digital Joytime / Astralwerks 00602567973409 (UMG) / EAN 0602567973409
Toon detailsAlles beluisteren
1.Happier
  3:34
   
19/10/2018
Remixes EP - Digital Joytime / Astralwerks 00602577168321 (UMG) / EAN 0602577168321
Toon detailsAlles beluisteren
1.Happier (Frank Walker Remix)
3:16
2.Happier (Breathe Carolina Remix)
2:38
3.Happier (SPENCE Remix)
3:15
4.Happier (Blanke Remix)
3:21
   
09/11/2018
Digital Joytime 00602577236730 (UMG) / EAN 0602577236730
Toon detailsAlles beluisteren
1.Happier (Stripped)
4:10
   
30/11/2018
Remixes Pt. 2 - EP - Digital Joytime 00602577321214 (UMG) / EAN 0602577321214
Toon detailsAlles beluisteren
1.Happier (Jauz Remix)
4:03
2.Happier (Svdden Death Remix)
4:48
3.Happier (West Coast Massive Remix)
3:28
4.Happier (Matt Medved Remix)
2:50
5.Happier (Hikeii Remix)
3:06
6.Happier (Tim Gunter Remix)
3:31
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:34HappierJoytime / Astralwerks
00602567973409
Single
Digital
17/08/2018
3:35Hitzone 87USM
538 460-3
Compilatie
CD
12/10/2018
3:35MNM Party 2018 Vol. 2Universal
538.533-0
Compilatie
CD
12/10/2018
Frank Walker Remix3:16Happier [Remixes EP]Joytime / Astralwerks
00602577168321
Single
Digital
19/10/2018
Breathe Carolina Remix2:38Happier [Remixes EP]Joytime / Astralwerks
00602577168321
Single
Digital
19/10/2018
»» alles tonen

Bastille   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pompeii02/03/20131881
Things We Lost In The Fire14/09/20135730
Of The Night07/12/2013882
Good Grief16/07/20164719
Quarter Past Midnight16/06/2018761
Happier (Marshmello & Bastille)01/09/2018543
Grip (Seeb x Bastille)19/01/20196911
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bad Blood09/03/2013976
Wild World17/09/2016418
Doom Days22/06/201986
 

Marshmello   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Silence (Marshmello feat. Khalid)26/08/20171131
Wolves (Selena Gomez x Marshmello)04/11/2017825
Friends (Marshmello & Anne-Marie)17/02/2018427
Everyday (Logic & Marshmello)17/03/2018642
Happier (Marshmello & Bastille)01/09/2018543
Here With Me (Marshmello feat. Chvrches)30/03/20194213
Be Kind (Marshmello & Halsey)09/05/20203415
Come & Go (Juice WRLD & Marshmello)18/07/20202710
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Joytime III13/07/2019731
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.44Marshmello & Bastille - Happier (Reviews: 54)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Deze samenwerking zou wel eens een hit kunnen opleveren. En dat zou ik zeker niet erg vinden want ik vind het persoonlijk best wel geslaagd te noemen.

Llarso08
******
Wederom een heerlijke plaat van Marshmello samen met Bastille. Een samenwerking die ik niet aan zag komen, maar wel een samenwerking die dik geslaagd is!
Laatst gewijzigd: 24/08/2018 14:42

bluezombie
****
.

irelander
**
Really not for me.
Laatst gewijzigd: 03/03/2019 07:59

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Zalig plaatje uit half augustus 2018 van de 26 jarige Amerikaanse elektro trance muzikant en DJ: Christopher Comstock, alias: "Marshmello", en de Britse viermans indie popformatie uit Londen: "BΔSTILLE" (☼ 2010) ☺!!!

Rootje
****
Best goed geslaagde dance & rock samenwerking.

Stevolution
***
Een catchy, maar ook redelijk voorspelbare samenwerking. Emotionele vocalen, die goed overkomen dankzij de prettige snik in de stem van Dan Smith, maar vervolgens ook een obligate future bass-drop die we inmiddels wel vaker hebben gehoord.

S.

TravD
****
Quite a cool, albeit predictable track from Marshmello.

bryc3
*****
Surprisingly great track considering the other songs that Marshmello has been putting out lately. Great production and Bastille provides great vocals

Jeroen68
****
aangenaam nummer

Kaahu Leef
****
I like this! It's catchy and club friendly. Hope Marshmello will become the next Electronic DJ to become popular

alleyt1989
**
I find this to be ultimately boring.

ericwyns
****
Voor mij een meer dan geslaagde samenwerking tussen Marshmello en Bastillo. Terecht een top-10-hit in de Vlaamse Ultratop 50.
4+

Chemmical
**
It is completely lifeless and gets worse with every listen.

BeansterBarnes
*****
Easily Marshmello's best track to date for me, also helps that it has an amazingly touching video.

Patrick3
*****
Fijne single

juna13
***
ok but only ok

timothy444
*****
For a song named 'Happier', it sure is sad af but somehow, the collaboration between the two artists works in a clear definite melodramatic way. This isn't your typical break-up song about missing someone so badly or hoping that your ex dies in a fire but rather an acknowledgement of two parties knowing that the relationship isn't going to work and that it's okay. The drop is typical Marshmello stuff but it's such a sad song that I ended up enjoying it anyway just for the feels.

bastilledan
***
Lastig te beoordelen. De publieke opinie is duidelijk voor, maar dat Marshmello alle aandacht naar zich toetrekt op een nummer dat Bastille al grotendeels af had voor hun samenwerking... Hm.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?