Mick Jagger - Everybody Getting High

Nummer

Jaar:2001
Muziek/Tekst:Mick Jagger
Producer:Mick Jagger
Marti Frederiksen
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:54Goddess In The DoorwayVirgin
8112882
Album
CD
19/11/2001
3:56Goddess In The DoorwayVirgin
8112881
Album
LP
26/11/2001

Mick Jagger   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Memo From Turner14/11/197029
(You Gotta Walk) Don't Look Back (Peter Tosh with Mick Jagger)30/12/1978116
Just Another Night09/02/1985810
Lucky In Love18/05/1985403
Dancing In The Street (David Bowie and Mick Jagger)07/09/1985113
Let's Work12/09/1987811
Say You Will28/11/1987843
Sweet Thing30/01/1993158
Don't Tear Me Up01/05/1993313
God Gave Me Everything17/11/2001544
Old Habits Die Hard (Mick Jagger and Dave Stewart)19/02/2005603
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jamming With Edward (Mick Jagger, Bill Wyman, Charlie Watts, Nicky Hopkins & Ry Cooder)04/03/197273
She's The Boss16/03/1985214
Primitive Cool26/09/1987511
Wandering Spirit20/02/1993330
Goddess In The Doorway01/12/2001118
The Very Best Of06/10/2007279
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.83Mick Jagger - Everybody Getting High (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Bearcat
****
Redelijke track van het album "Goddess In The Doorway"
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?