Miley Cyrus feat. Dua Lipa - Prisoner

Cover Miley Cyrus feat. Dua Lipa - Prisoner
Digital
RCA -
Digital
RCA 88644906606

Charts

Binnenkomst:28/11/2020 (Positie 32)
Laatste week notering:27/03/2021 (Positie 77)
Piekpositie:20 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:18
Positie aller tijden:2362 (1180 Punten)
Airplay:28/11/2020 / Piek: 6 / Weken: 11
In de landen:
ch  Piek: 11 / Weken: 20
de  Piek: 20 / Weken: 21
at  Piek: 15 / Weken: 19
fr  Piek: 76 / Weken: 13
nl  Piek: 20 / Weken: 18
be  Piek: 27 / Weken: 15 (V)
  Piek: 31 / Weken: 6 (W)
se  Piek: 23 / Weken: 9
fi  Piek: 15 / Weken: 1
no  Piek: 11 / Weken: 4
dk  Piek: 18 / Weken: 11
it  Piek: 34 / Weken: 13
es  Piek: 26 / Weken: 13
pt  Piek: 13 / Weken: 23
au  Piek: 13 / Weken: 15
nz  Piek: 24 / Weken: 3

Tracks

20/11/2020
Digital RCA - (Sony) / EAN 0886448831518
Toon detailsAlles beluisteren
1.Prisoner
  2:49
   
05/02/2021
Digital RCA 88644906606 (Sony) / EAN 0886449066063
Toon detailsAlles beluisteren
1.Prisoner (Jax Jones Remix)
  3:46
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:49PrisonerRCA
-
Single
Digital
20/11/2020
2:49Plastic HeartsRCA
19439837352
Album
CD
27/11/2020
Jax Jones Remix3:46PrisonerRCA
88644906606
Single
Digital
05/02/2021
2:48Bravo Hits 112Nitron
19439848492
Compilatie
CD
26/02/2021
2:48Bravo Hits 112Sony
19439716972
Compilatie
CD
26/02/2021
»» alles tonen

Miley Cyrus   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
7 Things27/09/2008806
Can't Be Tamed12/06/2010825
We Can't Stop08/06/20134822
Wrecking Ball31/08/20131328
4x4 (Miley Cyrus feat. Nelly)10/05/20145611
Malibu20/05/20173018
Nothing Breaks Like A Heart (Mark Ronson feat. Miley Cyrus)08/12/20182222
Mother's Daughter08/06/20191001
Don't Call Me Angel (Ariana Grande, Miley Cyrus & Lana Del Rey)21/09/2019275
Midnight Sky22/08/20202324
Prisoner (Miley Cyrus feat. Dua Lipa)28/11/20202018
Angels Like You10/04/2021516
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Can't Be Tamed26/06/2010319
Bangerz12/10/2013614
Younger Now07/10/2017114
The Time Of Our Lives22/08/2020666
Plastic Hearts05/12/2020924
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Best Of Both Worlds Concert [DVD] (Hannah Montana and Miley Cyrus)06/12/2008157
Bangerz [DVD]28/03/2015312
 

Dua Lipa   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Be The One20/02/20161126
Hotter Than Hell18/06/20163220
No Lie (Sean Paul feat. Dua Lipa)17/12/20161421
Scared To Be Lonely (Martin Garrix & Dua Lipa)04/02/2017332
New Rules22/07/2017149
Homesick23/12/20171420
IDGAF20/01/2018830
One Kiss (Calvin Harris & Dua Lipa)14/04/2018145
Electricity (Silk City & Dua Lipa feat. Diplo & Mark Ronson)15/09/20181325
Kiss And Make Up (Dua Lipa & Blackpink)27/10/2018486
Don't Start Now09/11/2019542
Physical08/02/20201523
Break My Heart04/04/20201223
Un día (One Day) (J Balvin / Dua Lipa / Bad Bunny / Tainy)01/08/20202418
Hallucinate01/08/20205510
Levitating (Dua Lipa feat. DaBaby)10/10/20202332
Prisoner (Miley Cyrus feat. Dua Lipa)28/11/20202018
We're Good20/02/20212513
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dua Lipa10/06/20176163
Future Nostalgia04/04/2020159
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.96Miley Cyrus feat. Dua Lipa - Prisoner (Reviews: 53)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
Miley Cyrus ist wohl auf dem Weg zum Peak ihrer Karriere.

"Prisoner" ist ein weiterer perfekt produzierter Titel der mir auf anhieb sehr gut gefällt!
Dua Lipa bietet uns dieses Jahr eine Nummer nach der anderen, kommt mir als Fan natürlich entgegen!
Die beiden passen stimmlich unglaublich gut zusammen!

Bin sehr gespannt auf "Plastic Hearts"

Vorerst eine 5*+

Edit: Nach kurzer Zeit ist mir "Prisoner" bereits etwas langweilig geworden, dennoch eine gute Nummer.
Laatst gewijzigd: 28/11/2020 17:43

Mark1984
*****
Opvolger van Midnight Sky! Ook deze perfecte nieuwe single heeft een jaren 80 tintje

jaccok
*****
Prima single al vind ik Midnight Sky net wat beter. Maar toch 5 sterren!

gherkin
****
Niet alleen onze Angèle maar ook Miley Cyrus heeft een liedje gemaakt met Dua Lipa en het blijkt ook wel een geslaagde bedoeling te zijn.

irelander
****
Solid effort which seems to be inspired by many things, but the hook is catchy enough. 3.5

bluezombie
****
.

juna13
*****
another good one from dua and miley

jayj95
*****
Really, really like this. Dua Lipa is on fire at the moment and this era of Miley I really enjoy.
Laatst gewijzigd: 18/01/2021 12:20

Chemmical
****
Perhaps a bit too 80's sounding just to be labeled as "inspired", but that hook is quite an earworm and they have good chemistry. This one continues to grow on me.
Laatst gewijzigd: 27/12/2020 23:18
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?