Miss Montreal - Alles

Cover Miss Montreal - Alles
Digital
8ball 8717774689554 (nl)

Charts

Binnenkomst:08/05/2021 (Positie 84)
Laatste week notering:22/05/2021 (Positie 72)
Piekpositie:64 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:20560 (83 Punten)
Airplay:10/04/2021 / Piek: 23 / Weken: 7
Single Tip:10/04/2021 / Piek: 1 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 64 / Weken: 3

Tracks

02/04/2021
Digital 8ball 8717774689554 [nl] / EAN 8717774689554
Toon detailsAlles beluisteren
1.Alles
  3:02
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:02Alles8ball
8717774689554
Single
Digital
02/04/2021

Miss Montreal   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Just A Flirt18/10/2008417
This Is My Life04/04/2009199
Seven Friends04/07/2009316
Addicted To Crying31/10/2009195
Being Alone At Christmas05/12/200977
Swing The Night Away26/06/2010234
Wish I Could09/07/2011319
I Know I Will Be Fine This Year10/12/2011415
I Am Hunter14/04/2012206
Wonderful Days30/06/201246
Hoe (Nielson & Miss Montreal)20/04/2013535
Heavy Heart12/10/2013694
Say Heaven Say Hell28/12/20132712
Ik zoek alleen mezelf (Miss Montreal & Paskal Jakobsen)17/01/2015563
Neem me mee (Marco Borsato / Sanne Hans)28/11/2015561
Love You Now05/12/2015822
Door de wind10/10/2020643
Laat me (Stef Bos & Miss Montreal)07/11/2020362
Have You Ever Seen The Rain (Miss Montreal & Milow)07/11/2020661
Alles08/05/2021643
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Miss Montreal23/05/20091556
So... Anything Else?24/07/20101011
I Am Hunter21/04/2012519
The Home Recordings16/02/2013811
Irrational08/03/2014311
The Singles Collection21/02/2015213
Don't Wake Me Up30/04/201627
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6Miss Montreal - Alles (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Schitterende single
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?