Moby - Hotel

Cover Moby - Hotel
LP
Mute STUMM 240 (eu)

Album

Jaar:2005
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/03/2005 (Positie 2)
Laatste week notering:20/08/2005 (Positie 92)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:19
Positie aller tijden:2932 (1074 Punten)
Alternative:26/03/2005 / Piek: 2 / Weken: 10
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 18
de  Piek: 3 / Weken: 25
at  Piek: 2 / Weken: 16
fr  Piek: 2 / Weken: 56
nl  Piek: 2 / Weken: 19
be  Piek: 1 / Weken: 37 (V)
  Piek: 2 / Weken: 35 (W)
se  Piek: 11 / Weken: 6
fi  Piek: 12 / Weken: 4
no  Piek: 18 / Weken: 2
dk  Piek: 7 / Weken: 6
it  Piek: 3 / Weken: 14
es  Piek: 13 / Weken: 17
pt  Piek: 4 / Weken: 12
au  Piek: 10 / Weken: 11
nz  Piek: 10 / Weken: 8

Tracks

14/03/2005
Deluxe Edition - CD Mute LCDSTUMM240 / EAN 0724387348028
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Hotel Intro
1:55
2.Raining Again
  3:46
3.Beautiful
  3:11
4.Lift Me Up
  3:19
5.Where You End
  3:22
6.Temptation
  4:55
7.Spiders
  3:45
8.Dream About Me
  3:21
9.Very
  3:42
10.I Like It
  3:46
11.Love Should
  3:51
12.Slipping Away
  3:39
13.Forever
  3:39
14.Homeward Angel
  5:50
CD 2:
1.Swear
  6:41
2.Snowball
  4:25
3.Blue Paper
  6:07
4.Homeward Angel (Long)
  10:57
5.Chord Sounds
  7:25
6.Not Sensitive
  3:10
7.Lilly
  3:53
8.The Come Down
  5:18
9.Overland
  6:49
10.Live Forever
  7:15
11.Aerial
  5:49
   
14/03/2005
CD Mute CDSTUMM240 / EAN 0724386061027
11/03/2005
LP Mute STUMM 240 [eu] / EAN 0724386061010
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hotel Intro
1:55
2.Raining Again
  3:46
3.Beautiful
  3:11
4.Lift Me Up
  3:19
5.Where You End
  3:22
6.Temptation
  4:55
7.Spiders
  3:45
8.Dream About Me
  3:21
9.Very
  3:42
10.I Like It
  3:46
11.Love Should
  3:51
12.Slipping Away
  3:39
13.Forever
  3:39
14.Homeward Angel
  5:50
   
2005
CD Mute 0724386061027 / EAN 0724386061027
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hotel Intro
1:55
2.Raining Again
  3:46
3.Beautiful
  3:12
4.Lift Me Up
  3:19
5.Where You End
  3:22
6.Temptation
  4:56
7.Spiders
  3:45
8.Dream About Me
  3:22
9.Very
  3:43
10.I Like It
  3:46
11.Love Should
  3:52
12.Slipping Away
  3:39
13.Forever
  3:39
14.Homeward Angel
  5:51
15.35 Minutes
5:20
Track 15 is not credited on the sleeve
   
01/10/2007
CD Mute 8606100 / EAN 0724386061003
Toon detailsAlles beluisteren
   

Moby   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Go23/11/1991912
Move (You Make Me Feel So Good)02/10/1993237
Feeling So Real03/12/1994128
Everytime You Touch Me11/03/1995256
James Bond Theme (Moby's Re-Version)01/11/19973710
Honey19/09/1998943
Why Does My Heart Feel So Bad?23/10/1999619
Natural Blues04/03/2000666
Porcelain17/06/2000687
Find My Baby09/12/2000942
We Are All Made Of Stars04/05/2002546
In This World09/11/20024712
Sunday (The Day Before My Birthday)12/04/2003932
Lift Me Up05/03/2005238
New York, New York (Moby feat. Debbie Harry)11/11/2006644
Disco Lies09/02/2008677
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Everything Is Wrong01/04/1995436
Play04/03/20005101
1818/05/2002265
Hotel19/03/2005219
Go - The Very Best Of Moby11/11/20062513
Last Night05/04/2008229
Wait For Me04/07/20091611
Destroyed21/05/2011146
Innocents05/10/2013253
Everything Was Beautiful, And Nothing Hurt10/03/2018901
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.69Moby - Hotel (Reviews: 26)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
08/04/2006 16:23
Snormobiel Beusichem
****
▓ De liefhebbers van Moby komen met dit Album "Hotel" zeker aan hun trekken !!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?