Natasha Bedingfield - Unwritten

Cover Natasha Bedingfield - Unwritten
CD
RCA 82876 63999 2

Album

Jaar:2004
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/10/2004 (Positie 35)
Laatste week notering:27/08/2005 (Positie 92)
Piekpositie:16 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:44
Positie aller tijden:915 (2489 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 23 / Weken: 23
de  Piek: 20 / Weken: 16
at  Piek: 31 / Weken: 10
fr  Piek: 111 / Weken: 4
nl  Piek: 16 / Weken: 44
be  Piek: 73 / Weken: 13 (V)
se  Piek: 14 / Weken: 15
nz  Piek: 31 / Weken: 3

Tracks

11/10/2004
CD RCA 82876 63999 2 / EAN 0828766399929
Toon detailsAlles beluisteren
1.These Words
  3:34
2.Single (Album Version)
3:57
3.I'm A Bomb
3:42
4.Unwritten
  4:19
5.I Bruise Easily
  4:12
6.If You're Gonna...
3:20
7.Silent Movie
3:46
8.We're All Mad
4:46
9.Frogs & Princes
3:45
10.Natasha Bedingfield feat. Bizarre of D12 - Drop Me In The Middle
4:14
11.Wild Horses
  3:58
   

Natasha Bedingfield   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Single07/08/20048012
These Words25/09/2004623
Unwritten15/01/2005817
I Bruise Easily14/05/2005377
I Wanna Have Your Babies21/04/2007299
Soulmate14/07/20072412
Bruised Water (Chicane vs. Natasha Bedingfield)16/05/2009357
Jet Lag (Simple Plan feat. Natasha Bedingfield)14/05/2011819
Pocketful Of Sunshine04/06/2011887
Shake Up Christmas 201124/12/2011582
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unwritten30/10/20041644
N.B.12/05/20071318
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75Natasha Bedingfield - Unwritten (Reviews: 20)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
14/11/2004 14:50
lipinska
****
good
17/08/2005 05:09
tatufan
****
not bad at all... it has a little bit of everything
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?