Nielson - IJskoud

Cover Nielson - IJskoud
Digital
Pacemaker 1435626950

Charts

Binnenkomst:03/11/2018 (Positie 57)
Laatste week notering:26/10/2019 (Positie 97)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:52
Positie aller tijden:193 (2918 Punten)
Airplay:24/11/2018 / Piek: 1 / Weken: 39
Single Tip:22/09/2018 / Piek: 1 / Weken: 6
In de landen:
nl  Piek: 5 / Weken: 52
be  Piek: 12 / Weken: 29 (V)

Tracks

14/09/2018
Digital Pacemaker 1435626950 (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.IJskoud
  3:30
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:30IJskoudPacemaker
1435626950
Single
Digital
14/09/2018
3:30DiamantPacemaker
19075889532
Album
CD
12/10/2018
3:31Hitzone 87USM
538 460-3
Compilatie
CD
12/10/2018
3:30MNM Big Hits 2019 Vol. 1Universal
538.675-4
Compilatie
CD
15/02/2019
3:31Hitzone 88USM
538 624-1
Compilatie
CD
01/03/2019
»» alles tonen

Nielson   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Beauty & De Brains28/07/2012338
Zo kan het dus ook26/01/2013378
Hoe (Nielson & Miss Montreal)20/04/2013535
Mannenharten (Blřf & Nielson)12/10/20131120
Kop in het zand15/03/2014704
Sexy als ik dans23/08/2014644
De man die niet kan gaan18/10/2014902
Ik heb een meisje thuis21/03/2015991
Hotelsuite (Nielson & Jiggy Djé)02/04/2016599
Glimp van de duivel (Ali B feat. Nielson)04/02/20173210
Diamant24/03/20185914
IJskoud03/11/2018552
Ik sta jou beter (Kris Kross Amsterdam & Nielson)03/08/20192319
Slapen met het licht aan (Tabitha & Nielson)25/04/2020469
Kerstcadeau24/12/2022502
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zo van aaah yeah15/03/2014224
Weet je wat het is19/03/2016319
Diamant20/10/20181045
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.57Nielson - IJskoud (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
****
Uitstekende nieuwe single weer van Nielson,wel heeft het veel gelijkenissen met Taylor Swift-Style.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Goed plaatje uit begin september 2018 door de 28 jarige Nederlandse gitarist, songschrijver en zanger: "Niels Littooij" (☼ 2008) !!! Zit goed in elkaar ☺!!!

bjornieboy
******
Top nummer!!

Wolfke
******
Heerlijk nummer !

Patrick3
******
Pracht van een nummer

LLonden
*****
Ik ben nooit fan van Nielsen geweest, maar ik vind dit een sterk nummer

De Tsjap
***
Lichte solide popmuziek

Topbart
****
prima nummer en 1 van de grootste Nederpophits van 2019

gherkin
***
Nielson heeft meer nummers dan z'n Sexy Als Ik Dans. Dit koude liedje bijvoorbeeld dat ook nog wel in orde klonk.

Bearcat
***
Redelijk NL plaatje
Een voldoende
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?