Novastar - Another Lonely Soul

Cover Novastar - Another Lonely Soul
CD
WEA 2564 614 562 (be)
Cover Novastar - Another Lonely Soul
CD
Virgin 3399932

Album

Jaar:2004
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/03/2004 (Positie 69)
Laatste week notering:18/09/2004 (Positie 93)
Piekpositie:36 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:27
Positie aller tijden:2523 (1214 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 36 / Weken: 27
be  Piek: 1 / Weken: 56 (V)
  Piek: 56 / Weken: 14 (W)
it  Piek: 60 / Weken: 5

Tracks

05/03/2004
CD WEA 2564 614 562 (Warner) [be] / EAN 0825646145621
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lend Me Love
  4:54
2.Never Back Down
  4:19
3.Rome
  4:08
4.Faith
  5:02
5.When The Lights Go Down On The Broken Hearted
  4:39
6.Lost Out Over You
  3:55
7.Ask For The Moon
  4:31
8.This Is A Road To Nowhere
  2:47
9.Don't Ever Let It Get You Down
  4:25
10.Still Learning To Fly
  4:11
   
21/04/2006
New Version - CD Virgin 3399932 (EMI) / EAN 0094633999329
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wrong (2006 Mix)
  3:39
2.Lend Me Love (2006 Mix)
  4:53
3.Never Back Down (2006 Mix)
  4:21
4.Rome (2006 Mix)
  4:13
5.Faith (2006 Mix)
  5:03
6.When The Lights Go Down On The Broken Hearted (2006 Mix)
  4:06
7.Lost Out Over You (2006 Mix)
  4:06
8.Ask For The Moon (2006 Mix)
  3:45
9.This Is A Road To Nowhere (2006 Mix)
  2:46
10.Don't Ever Let It Get You Down (2006 Mix)
  4:25
11.Still Learning To Fly (2006 Mix)
  4:26
   

Novastar   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wrong30/10/1999478
Lost & Blown Away11/11/2000923
Never Back Down01/05/2004845
When The Lights Go Down On The Broken Hearted26/06/2004437
Because27/09/20082010
Waiting So Long20/12/200856
Mars Needs Woman14/02/2009633
Because The Remix (Ferry Corsten feat. Novastar)07/11/2009613
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Novastar15/04/2000667
Another Lonely Soul20/03/20043627
Almost Bangor04/10/2008743
Novastar + Another Lonely Soul13/06/2009961
Inside Outside05/04/201486
In The Cold Light Of Monday13/10/2018213
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Almost Bangor - Live [DVD]30/05/2009176
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.2Novastar - Another Lonely Soul (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
11/08/2006 16:30
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Officieel al in 2004 uitgekomen, maar dan alleen in Nederland & België !!! Prachtige goede CD van "Novastar" ("Joostt Zwegers") & gastartiest "Piet Goddaer" ("Ozark Henry") die bij enkele nummers meezingt !!! Belooft zeker nog wat te worden in de toekomst !!! Terrecht 5 sterren !!!

otnorot
******
Het was een huzarenstukje om na die prachtige debuut-CD minstens even goed te doen maar Joost Zweegers is hier met verve in geslaagd.
CD in een productie van Piet Goddaer en dat is eraan te horen want hier en daar een beetje bombastischer dan z'n voorganger maar het stoort niet en is nooit 'over the top'.
Zeer mooi album.

gherkin
******
Geweldig album.

ericwyns
****
Degelijk album van Novastar, uitgebracht in het jaar 2004. Al mis ik wel enigszins een echte uitschieter à la "Wrong".

1) Lend me love - ****
2) Never back down - ****
3) Rome - ****
4) Faith - ***
5) When the lights go down on the broken hearted - ****
6) Lost out over you - ***
7) Ask for the moon - ****
8) This is a road to nowhere - ****
9) Don't ever let it get you down - ****
10) Still learning to fly - ***
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?