Oasis - Don't Believe The Truth

Cover Oasis - Don't Believe The Truth
CD
Sine / Epic EK 94493 (uk,ca)

Album

Jaar:2005
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/06/2005 (Positie 11)
Laatste week notering:10/09/2005 (Positie 100)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:6951 (388 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 3 / Weken: 15
de  Piek: 2 / Weken: 8
at  Piek: 6 / Weken: 13
fr  Piek: 5 / Weken: 22
nl  Piek: 11 / Weken: 12
be  Piek: 16 / Weken: 7 (V)
  Piek: 12 / Weken: 15 (W)
se  Piek: 3 / Weken: 4
fi  Piek: 9 / Weken: 3
no  Piek: 5 / Weken: 2
dk  Piek: 12 / Weken: 1
it  Piek: 1 / Weken: 33
es  Piek: 9 / Weken: 6
au  Piek: 5 / Weken: 5
nz  Piek: 12 / Weken: 6

Tracks

30/05/2005
CD Sine 520 149 2 (Sony BMG) [at,eu] / EAN 5099752014927
30/05/2005
CD Sine / Epic EK 94493 (Sony BMG) [uk,ca] / EAN 0827969449325
Toon detailsAlles beluisteren
1.Turn Up The Sun
  4:01
2.Mucky Fingers
  3:56
3.Lyla
  5:12
4.Love Like A Bomb
  2:54
5.The Importance Of Being Idle
  3:40
6.The Meaning Of Soul
  1:43
7.Guess God Thinks I'm Abel
  3:25
8.Part Of The Queue
  3:50
9.Keep The Dream Alive
  5:47
10.A Bell Will Ring
  3:08
11.Let There Be Love
  5:29
   
29/08/2008
CD Big Brother RKIDCD30 / EAN 5055019603020
Toon detailsAlles beluisteren
   
03/07/2009
LP Big Brother RKIDLP30XX / EAN 5051961030013
Toon detailsAlles beluisteren
   

Oasis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Whatever28/01/1995482
Wonderwall23/12/1995812
Don't Look Back In Anger16/03/1996305
D'You Know What I Mean?12/07/1997319
Stand By Me04/10/1997506
All Around The World24/01/1998475
Go Let It Out19/02/2000364
Who Feels Love?13/05/2000573
The Hindu Times27/04/2002473
Stop Crying Your Heart Out06/07/2002732
Lyla21/05/2005526
The Importance Of Being Idle03/09/2005844
Let There Be Love03/12/2005853
Falling Down30/08/2008714
The Shock Of The Lightning11/10/2008473
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Definitely Maybe04/02/19955510
(What's The Story) Morning Glory?14/10/1995457
Be Here Now06/09/1997111
The Masterplan14/11/1998553
Standing On The Shoulder Of Giants11/03/2000165
Heathen Chemistry13/07/2002324
Don't Believe The Truth04/06/20051112
Stop The Clocks25/11/2006736
Dig Out Your Soul11/10/20081116
Time Flies... 1994-200919/06/2010443
Be Here Now - Remastered22/10/2016821
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lord Don't Slow Me Down [DVD]17/11/2007261
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.54Oasis - Don't Believe The Truth (Reviews: 26)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

nirvanamusic87
****
Good album and at a time when before release many weren't sure Oasis relevance/impact anymore. 237,865 copies sold while #1. UK#1 (1 week) and Ireland#1 (1 week). US#12. 914,000 copies sold in the UK.
Laatst gewijzigd: 06/12/2015 18:30
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?