Ozark Henry - The Sailor Not The Sea

Cover Ozark Henry - The Sailor Not The Sea
Cover

Album

Jaar:2004
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/10/2004 (Positie 84)
Laatste week notering:06/11/2004 (Positie 97)
Piekpositie:83 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:14902 (39 Punten)
Alternative:30/10/2004 / Piek: 9 / Weken: 10
In de landen:
nl  Piek: 83 / Weken: 3
be  Piek: 3 / Weken: 64 (V)
  Piek: 12 / Weken: 45 (W)

Tracks

18/10/2004
CD Epic EPC 517811 9 (Sony) [be] / EAN 5099751781196
18/10/2004
CD Epic EPC 517811 2 (Sony) [be] / EAN 5099751781127
Toon detailsAlles beluisteren
1.La donna è mobile
  5:44
2.Indian Summer
  3:48
3.Jocelyn, It's Crazy We Ain't Sixteen Anymore
  5:39
4.Give Yourself A Chance With Me
  4:13
5.Vespertine
  4:46
6.At Sea
  5:13
7.Free Haven
  4:42
8.The Sailor Not The Sea
  6:18
9.Cry
  5:33
10.April 4
  5:03
   
24/11/2017
CD Music On CD MOCCD 13539 / EAN 8718627226285
Toon detailsAlles beluisteren
   
01/12/2017
LP Music On Vinyl MOVLPL1917 / EAN 4059251174486
Toon detailsAlles beluisteren
   

Ozark Henry   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sweet Instigator04/05/2002973
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Sailor Not The Sea23/10/2004833
The Soft Machine16/09/2006394
Hvelreki06/11/2010262
Paramount (Ozark Henry With The National Orchestra Of Belgium)14/03/2015731
Us08/04/2017271
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5Ozark Henry - The Sailor Not The Sea (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Een goed album van eigen kweek dat dus ook wel een goede score waard is.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?