Pablo Alborán & Ava Max - Tabú

Cover Pablo Alborán & Ava Max - Tabú
Digital
Warner -

Nummer

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
es  Piek: 13 / Weken: 24

Tracks

06/11/2019
Digital Warner - (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Tabú
  2:59
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:59TabúWarner
-
Single
Digital
06/11/2019

Pablo Alborán   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Ava Max   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sweet But Psycho27/10/2018442
So Am I27/04/20192322
Alone, Pt. II (Alan Walker & Ava Max)11/01/20201528
Salt09/05/20203524
Kings & Queens27/06/2020931
Christmas Without You26/12/2020692
Who's Laughing Now?09/01/20215513
My Head & My Heart20/02/2021319
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heaven & Hell26/09/2020630
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5Pablo Alborán & Ava Max - Tabú (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?