Paul Anka - Rock Swings

Cover Paul Anka - Rock Swings
CD
Verve B0004751-02 (us)
Cover Paul Anka - Rock Swings
CD
Globe 9885933 (uk)

Album

Jaar:2005
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/10/2005 (Positie 79)
Laatste week notering:06/05/2006 (Positie 83)
Piekpositie:35 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:5354 (575 Punten)
In de landen:
de  Piek: 10 / Weken: 13
fr  Piek: 22 / Weken: 23
nl  Piek: 35 / Weken: 16
be  Piek: 86 / Weken: 3 (V)
  Piek: 49 / Weken: 11 (W)
se  Piek: 28 / Weken: 2
it  Piek: 31 / Weken: 10

Tracks

06/07/2005
CD Verve B0004751-02 [us] / EAN 0602498822234
Toon detailsAlles beluisteren
1.Eye Of The Tiger
4:04
2.Jump
3:37
3.Everybody Hurts
4:12
4.Wonderwall
3:37
5.Blackhole Sun
4:27
6.It's My Life
4:04
7.It's A Sin
4:59
8.True
4:30
9.Smells Like Teen Spirit
2:42
10.Hello
5:14
11.Eyes Without A Face
3:59
12.Lovecats
3:58
13.The Way You Make Me Feel
3:49
14.Tears In Heaven
  5:01
   
2005
CD Globe 9885933 [uk] / EAN 0602498859339
Toon detailsAlles beluisteren
1.It's My Life
4:04
2.True
4:30
3.Eye Of The Tiger
4:04
4.Everybody Hurts
4:12
5.Wonderwall
3:37
6.Black Hole Sun
4:27
7.It's A Sin
4:59
8.Jump
3:37
9.Smells Like Teen Spirit
2:42
10.Hello
5:14
11.Eyes Without A Face
3:59
12.The Lovecats
3:58
13.The Way You Make Me Feel
3:49
14.Tears In Heaven
  4:59
Bonus Live At The Montreal Jazz Festival
15.Jump (Live)
3:50
16.Smells Like Teen Spirit (Live)
2:55
   

Paul Anka   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Diana02/11/1957126
I Love You, Baby01/02/1958518
Crazy Love06/09/195894
Lonely Boy03/10/1959226
Put Your Head On My Shoulder05/12/19591313
Tonight My Love, Tonight05/08/1961612
Dance On Little Girl16/09/1961412
Love Me Warm And Tender09/06/196266
Flashback24/11/1973244
(You're) Having My Baby19/10/1974145
Freedom For The World19/12/1987556
Having My Baby (Anita Meyer & Paul Anka)19/03/1988753
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Golden Songs11/04/1981315
Golden Hits [1987]28/11/1987671
Freedom For The World26/12/19875314
Rock Swings22/10/20053516
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rock Swings - Live At The Montreal Jazz Festival [DVD]06/05/2006121
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.56Paul Anka - Rock Swings (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?