Paul Sinha feat. Kraantje Pappie - Hoe het loopt

Cover Paul Sinha feat. Kraantje Pappie - Hoe het loopt
Digital
Cloud 9 / Mostiko 5411530826162 (be)
Digital
Alpha / Cloud 9 8718521059293 (nl)

Charts

Single Tip:06/06/2020 / Piek: 24 / Weken: 1
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

29/05/2020
Digital Cloud 9 / Mostiko 5411530826162 (CNR) [be] / EAN 5411530826162
29/05/2020
Digital Alpha / Cloud 9 8718521059293 [nl] / EAN 8718521059293
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hoe het loopt
  2:45
2.Hoe het loopt (Instrumental)
  2:45
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:45Hoe het looptCloud 9 / Mostiko
5411530826162
Single
Digital
29/05/2020
Instrumental2:45Hoe het looptCloud 9 / Mostiko
5411530826162
Single
Digital
29/05/2020
2:48100 Hollandse hits [2020]Berk
19439807012
Compilatie
CD
30/10/2020

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?28/01/20122414
Wat nou als het lukt02/06/2012924
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
Met z'n tweeŽn07/12/2013573
Feesttent (Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djť)22/02/20145012
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)11/10/201414
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172218
Pompen06/05/2017812
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018123
Lil Craney24/03/2018231
Liefde in de lucht (Kraantje Pappie feat. Joshua Nolet)16/06/2018623
Ik heb je nodig (Kraantje Pappie feat. Bizzey & Jonna Fraser)06/10/20181112
Bitch Move (Kraantje Pappie feat. Josylvio)06/10/2018761
Drup (Bizzey, Kraantje Pappie, Jonna Fraser & Ramiks)19/01/2019225
Fuego (Rockywhereyoubeen, Bizzey & Kraantje Pappie)02/02/2019681
Last Man Standing (Yung Felix, Chivv, Bizzey & Kraantje Pappie)16/03/2019715
Stretch (Murda feat. Kraantje Pappie & Bizzey)04/05/2019542
Moment (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Tabitha)25/05/2019533
Op zoek naar Life (Snelle & Kraantje Pappie)02/11/2019282
Nacht (Kraantje Pappie & Guus Meeuwis)18/01/20201716
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)28/03/20202817
Tranen (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Pommelien Thijs)13/03/2021731
1% (Bilal Wahib feat. Kraantje Pappie)04/12/2021521
Hockeymeisjes (Bizzey feat. Kraantje Pappie & Immo)22/01/2022671
Missen zou (Thomas Acda, Rolf Sanchez & Kraantje Pappie)02/04/2022679
Lang leve The Life07/05/2022781
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane28/01/2012810
Crane II22/03/2014133
Crane III05/11/20162288
Daddy06/10/2018255
 

Paul Sinha   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ey Ey Ey (Paul Sinha feat. Frenna)17/11/2018991
Bootje (Antoon & Paul Sinha)24/07/20212327
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Niet zomaar06/05/2017861
Dromen21/11/2020781
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3Paul Sinha feat. Kraantje Pappie - Hoe het loopt (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
***
▒ Gelukkig is de inbreng van "Kraantje Pappie" te verwaarlozen op dit verders nette Nederlandstalig geflopt plaatje uit eind mei 2020 ☺!!!
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?