Philly Moré feat. Snelle - Tranen in de studio

Cover Philly Moré feat. Snelle - Tranen in de studio
Digital
777 / Top Notch 00602577680151 (nl)

Nummer

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/04/2019 (Positie 27)
Laatste week notering:27/04/2019 (Positie 85)
Piekpositie:27 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:19176 (138 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 27 / Weken: 3

Tracks

04/04/2019
Digital 777 / Top Notch 00602577680151 (UMG) [nl] / EAN 0602577680151
Toon detailsAlles beluisteren
1.Tranen in de studio
3:21
2.Tranen in de studio (Instrumental)
3:21
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:21Tranen in de studio777 / Top Notch
00602577680151
Single
Digital
04/04/2019
Instrumental3:21Tranen in de studio777 / Top Notch
00602577680151
Single
Digital
04/04/2019

Philly Moré   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elleke keer (GLOWINTHEDARK x SFB feat. Philly Moré)30/04/20161001
Dansen op Labanta (GLOWINTHEDARK x SFB feat. Philly Moré)14/05/20161644
Belazerd (GLOWINTHEDARK x SFB feat. Philly Moré & Lil' Kleine)04/06/20164513
Met je zijn (GLOWINTHEDARK x SFB feat. Philly Moré & Ronnie Flex)04/06/2016553
Anders (GLOWINTHEDARK x SFB feat. Philly Moré & Emms)04/06/2016575
Onderweg naar morgen (GLOWINTHEDARK x SFB feat. Philly Moré)04/06/2016771
Ik kom eraan (GLOWINTHEDARK x SFB feat. Philly Moré)04/06/2016951
Machine (SFB, Philly Moré & F1rstman)31/03/20181411
Soon (Philly Moré feat. Frenna & Murda)18/08/2018891
Achtbaan (Frenna feat. Philly Moré)16/02/2019816
Tranen in de studio (Philly Moré feat. Snelle)13/04/2019273
Only You (Frenna feat. Philly Moré)28/09/2019510
Amiri Jeans (Philly Moré x Frenna)07/11/2020298
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lituatie (GLOWINTHEDARK x SFB feat. Philly Moré)04/06/2016287
 

Snelle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scars26/01/2019446
Eredivisie09/03/2019246
Kibbelingkraam09/03/2019423
Niet Safe09/03/2019661
Wel varen09/03/2019881
Tranen in de studio (Philly Moré feat. Snelle)13/04/2019273
Samen27/04/2019684
Plankgas (Snelle & Frenna)18/05/2019633
Non verbaal (F1rstman & Snelle)08/06/2019751
Reünie27/07/2019173
Lippenstift (Marco Borsato, Snelle & John Ewbank)05/10/2019233
Voor je deur26/10/2019311
Kapitein26/10/2019303
Ze kent mij (Snelle & Yade Lauren)02/11/2019529
Hoofd omhoog (Snelle & Jebroer)02/11/201986
Hometown (Snelle, Hef & Kevin)02/11/2019105
Dwars door me heen02/11/2019183
Lang geleden (Snelle & Emms)02/11/2019222
Op zoek naar Life (Snelle & Kraantje Pappie)02/11/2019282
Vaarwater02/11/2019313
Goeie fles wijn02/11/2019332
Nog steeds02/11/2019342
Omhoog (Esko & Snelle)30/11/2019203
Smoorverliefd18/01/2020129
Venus (Frenna feat. Ronnie Flex & Snelle)07/03/2020915
17 miljoen mensen (Davina Michelle & Snelle)28/03/2020119
Verliezen met jullie (Pjotr, Snelle & Okke Punt)11/04/2020552
Kleur13/06/2020436
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020653
In de schuur (Snelle & Ronnie Flex)24/10/20201044
Papa heeft weer wat gelezen (Snelle & Thomas Acda)14/11/2020532
Blijven slapen (Snelle x Maan)06/03/2021170
Zonder jas naar buiten20/03/2021451
In m'n bloed18/12/20212221
Niks mee te maken26/03/2022462
Pizza met ananas26/03/20226433
Kijk ons nou (Metejoor & Snelle)04/06/2022651
5 voor 1203/12/2022589
Terugweg04/03/20233411
Alles al (Snelle x Jonna Fraser)29/04/2023511
De laatste (Ammar & Snelle)29/04/2023935
Ruggengraat (Snelle x Kraantje Pappie)27/05/20232917
Radio26/08/20234111
Hoodiedate11/11/2023574
Rock 'n Roll in Nederland (Snelle x Thomas Acda)25/11/2023601
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lieve jongens31/03/20183429
Beetje bij beetje19/01/2019283
Vierentwintig02/11/2019185
Lars20/03/20211103
1/302/04/2022202
Achtentwintig25/11/2023431
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1Philly Moré feat. Snelle - Tranen in de studio (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*
▒ . . . . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . ,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ...}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . ./. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. .. . . /
. . . . . . /.__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. ./
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
. . . . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. . . . . . . ._\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
Oeps !!! Afschieten naar de maan !!! Geen woorden over vuil maken ☺!!!

Rootje
*
Tranentrekkend slecht. Zonde van de studiotijd.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?