Placebo - Once More With Feeling - Singles 1996-2004

Cover Placebo - Once More With Feeling - Singles 1996-2004
Cover

Album

Jaar:2004
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/10/2004 (Positie 66)
Laatste week notering:13/11/2004 (Positie 89)
Piekpositie:66 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:13112 (68 Punten)
Alternative:06/11/2004 / Piek: 10 / Weken: 9
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 15
de  Piek: 14 / Weken: 11
at  Piek: 8 / Weken: 12
nl  Piek: 66 / Weken: 3
be  Piek: 5 / Weken: 27 (V)
  Piek: 1 / Weken: 33 (W)
no  Piek: 30 / Weken: 1
it  Piek: 8 / Weken: 18
pt  Piek: 12 / Weken: 5
au  Piek: 30 / Weken: 2
nz  Piek: 33 / Weken: 1

Tracks

22/10/2004
CD Elevator / Virgin 8668872 (EMI) / EAN 0724386688729
21/05/2007
CD Hut / Virgin 8668862 (EMI) / EAN 0724386688620
02/11/2012
CD Vertigo 06025 3717535 (UMG) / EAN 0602537175352
Toon detailsAlles beluisteren
1.36 Degrees
  3:08
2.Teenage Angst
  2:40
3.Nancy Boy
  3:20
4.Bruise Pristine
  3:36
5.Pure Morning
  3:59
6.You Don't Care About Us
  4:01
7.Every You Every Me
  3:34
8.Placebo feat. David Bowie - Without You I'm Nothing
  4:14
9.Taste In Men
  3:30
10.Slave To The Wage
  3:46
11.Special K
  3:50
12.Black-Eyed
  3:44
13.The Bitter End
  3:12
14.This Picture
  3:36
15.Special Needs
  3:29
16.English Summer Rain
  3:10
17.Protège-moi
  3:15
18.I Do
  2:28
19.Twenty Years
  4:21
   
06/12/2004
LP Elevator / Virgin 8668861 (EMI) / EAN 0724386688613
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.36 Degrees
  3:08
2.Teenage Angst
  2:40
3.Nancy Boy
  3:20
4.Bruise Pristine
  3:36
5.Pure Morning
  3:59
6.You Don't Care About Us
  4:01
7.Every You Every Me
  3:34
8.Placebo feat. David Bowie - Without You I'm Nothing
  4:14
9.Taste In Men
  3:30
10.Slave To The Wage
  3:46
LP 2:
1.Special K
  3:50
2.Black-Eyed
  3:44
3.The Bitter End
  3:12
4.This Picture
  3:36
5.Special Needs
  3:29
6.English Summer Rain
  3:10
7.Protège-moi
  3:15
8.I Do
  2:28
9.Twenty Years
  4:21
   
26/10/2007
Gift Pack 2CD/DVD - CD Virgin 5082912 (EMI) / EAN 5099950829125
Toon detailsAlles beluisteren
   

Placebo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pure Morning12/09/1998846
The Bitter End12/04/2003963
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Without You I'm Nothing31/10/1998653
Black Market Music21/10/2000285
Sleeping With Ghosts29/03/20031915
Once More With Feeling - Singles 1996-200430/10/2004663
Meds18/03/20061010
Battle For The Sun13/06/2009519
Loud Like Love14/09/201378
MTV Unplugged05/12/2015432
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
We Come In Pieces [DVD]05/11/201183
MTV Unplugged [DVD]05/12/2015204
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.79Placebo - Once More With Feeling - Singles 1996-2004 (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
08/02/2008 14:37
okii
*****
every song is good
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?