Quincy - De dagen zonder jou

Cover Quincy - De dagen zonder jou
Digital
Toekomst / White Villa 8720205457295 (nl)

Nummer

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Radio NL:16/01/2021 / Piek: 13 / Weken: 7

Tracks

18/12/2020
Digital Toekomst / White Villa 8720205457295 [nl] / EAN 8720205457295
Toon detailsAlles beluisteren
1.De dagen zonder jou
3:15
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:15De dagen zonder jouToekomst / White Villa
8720205457295
Single
Digital
18/12/2020

Quincy   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elisa31/03/2001981
Morgen weer een dag20/10/20012314
Verlangen16/08/2003518
Slapeloze nachten01/03/2008159
De zee02/08/20082810
Zolang je winnen kan01/08/2009219
Alles of niets16/04/2011276
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lopen naar het licht07/04/2012122
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?