R3HAB & Jonas Blue feat. Ava Max & Kylie Cantrall - Sad Boy

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

R3HAB   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Get Get Down (R3hab & Addy van der Zwan)05/12/2009685
Freak (R3hab & Quintino)09/04/20166312
Dana (Ali B, Cheb Rayan & R3hab feat. Numidia)23/06/2018422
All Around The World (La La La) (R3hab x A Touch Of Class)08/06/20191825
 

Jonas Blue   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fast Car (Jonas Blue feat. Dakota)26/12/2015346
Perfect Strangers (Jonas Blue feat. JP. Cooper)02/07/2016333
By Your Side (Jonas Blue feat. Raye)26/11/20163511
Mama (Jonas Blue feat. William Singe)27/05/2017533
Rise (Jonas Blue feat. Jack & Jack)30/06/2018935
Polaroid (Jonas Blue, Liam Payne & Lennon Stella)12/01/2019925
What I Like About You (Jonas Blue feat. Theresa Rex)04/05/2019896
Ritual (Tiësto, Jonas Blue & Rita Ora)08/06/20191130
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blue17/11/2018783
 

Ava Max   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sweet But Psycho27/10/2018442
So Am I27/04/20192322
Alone, Pt. II (Alan Walker & Ava Max)11/01/20201528
Salt09/05/20203524
Kings & Queens27/06/2020931
Christmas Without You26/12/2020692
Who's Laughing Now?09/01/20215513
My Head & My Heart20/02/20213113
EveryTime I Cry10/07/2021629
The Motto (Tiësto & Ava Max)13/11/2021811
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heaven & Hell26/09/2020665
 

Kylie Cantrall   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.6R3HAB & Jonas Blue feat. Ava Max & Kylie Cantrall - Sad Boy (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
***
Geen geweldig nummertje op zich, maar het doet wel wat het moet doen om een mens aan het dansen te krijgen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?